- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Kérnék egy kis segítséget. (Előre szeretném kérni, hogy ne prepared statement-t mondjatok, mert az utál engem.)
Szóval van ez a kód részletem. Az adatbázisban lévő képeket az elsőnek feltettől az legutoljára feltett képig kilistázza a képeket. Eddig oké, de azt szeretném megcsinálni, hogy ezt pont fordítva tegye, de nem értem ennek a fetch_assoc()-nak az indexelését. Addig oké, hogy $images[img_path]-nak definiálja azt amelyiket a while ciklus épp beleteszi. De nem lehet erre valahogy máshogy hivatkozni, pl. $images[img_path] ahol az i egy olyan változó ami az adatbázisból kiolvasott elemek sorszámát jelöli.
Még arra gondoltam, hogy folyamatos adatbázis hívással elsőnek megnézem, hogy melyik a max img_id, és attól visszafele minden alkalommal egy adatbázis lekérdezéssel lekérem a képeket. De ez annyira zabálna szerintem, hogy inkább megkérdezem itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest