Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem állok szemellenzősen a dologhoz. A végigcseszik az oldalakat pedig pont egy joomlás példára írtam amúgy.

Nekem ahhoz hogy hatékony legyen a Drupalban nagyon sokat kellene tanulnom a működését, jelenleg mivel erre nincs időm, nyilván nem érné meg egy percet sem belefeccölni. Erre mondtam hogy a szentgrálja mindenkinek megvan, neked ez, nekem meg a saját kis szarom.
Viszont ha van egy linked hogy tudok marinéni egszerűségű admint kirakni az jó lenne, legalább segítenék az oldal használatában amiről lejjebb beszéltem

"Ti kezdtetek el nagyon vicces érveket felhozni amellett, hogy márpedig ez NEM megoldható CMS-sel, és jöttek a gyökérségek, hogy dehát az nem olyan rugalmas, mint a saját ki tudja milyen tákolmányom."
Szerintem senki nem mondta hogy nem megoldható csak azt hogy lehet egyszerűbb egy direkt erre a célra összerakott rendszer, legalábbis én így értettem. És szerintem a 100%-ban saját kódodat is sokkal könnyebben módosítod, tehát igen rugalmasabb vagy vele mint pl egy modullal amiben ha hiba van először meg kell nézned mi a baja, megismerni hogy működik, aztán javítani, míg saját kódban egyből tudod hol a hiba, gyakorlatilag így az azonnal javítható. Szerintem a többiek is valami hasonló módon közelítik ezt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest