- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
futár
senior tag
Üdv mindenkinek.
a problémám a következő.
Ezt a contact formot szeretném használni az oldalamon. iframe-ba illesztve tökéletesen működik, de fix magasságot tudok megadni az iframe-nak. Ez nem annyira tetszik.
A másik megoldás, hogy beillesztem az oldalba.
Ez 95%-ban sikerült is, de ezt a részt nem sikerül megoldanom.
$formproc->SetFormRandomKey('gkEFthfv6gvGAuL');if(isset($_POST['submitted']))
{
if($formproc->ProcessForm())
{
$formproc->RedirectToURL("thank-you.html");
}
}ennek a kódrészletnek az a feladata, hogy ha az elküldésre nyomtam és a folyamat végbement, akkor a form helyébe írja ki a thank-you.html tartalmát.
echo-val ki tudom íratni, de akkor a form fölött jelenik meg és a formba beírt értékeket is visszaadja, ráadásul, karakterhibákkal.
Ez alatt közvetlenül ez a sor szerepel, ezt szeretném valahogy, ha ennek a helyére kerülne az oldal.<?php include_once('./contact/contactform.php');?>
Természetesen a fenti kódrészlet php tagek között van, csak nem akartam az egészet beírni.
Ha valakinem lenne ötlete, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Honda topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest