- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskybusky
csendes tag
válasz
vakondka #1245 üzenetére
Kipróbáltam amit fentebb javasoltál, és ha külön fájlban teszem fel a formot akkor szépen ki is ír mindent. Ha a 1246-os beírásomban szereplő linken található lapról akarom elküldeni a formot, akkor ezt írja ki a képernyőre: Array( )
Ezután újra felraktam a tőled eredetileg kapott mail.php-t:
<?php
$targy = "Levelem tárgya";
$szoveg = "A levél feladója: " . $_POST['name']."\n";
$szoveg .= "A küldő email címe: " . $_POST['email']. "\n";
$szoveg .= "Üzenet: " . $_POST['message'];
mail("email@címem.hu",$targy,$szoveg);
?>Ha a különálló lappról küldöm el az űrlapot, akkor jön szépen az email (ezer köszönet érte)
és benne van minden ami kell. Az egyedüli zavaró dolog csak a már fentebb is írt ékezetes és pontos betűk kuszasága. (Magában az üzenetben helyesen hozza a betűket.) Csak ez nem jó:A levĂŠl feladĂłja:
A kĂźldĹ email cĂme:
Ăzenet:Eredetileg úgy szerettem volna elhelyezni az űrlapot, ahogy a linken látszik, de valamit eléggé elszúrhatok a beillesztésénél, vagy nem is tudom...
Köszönök minden segítséget. Már csak egy utolsó kérdésem lenne.Ha csinálok egy html lapot, (pl.sikeresuzenet.html) amiben tudatom a küldővel, hogy az üzenet elküldése sikeres volt, akkor azt hogyan tudom betenni a függvénybe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Asus X543U laptop adapterrel 75.000 Ft, ingyen kiszállítással!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest