- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chronos85
tag
Csak Twitchen néztem pár órát meg Reviewkat.
Nekem az utóbbi években amúgy inkább a kisebb stúdiók játékai akik mertek újításokkal próbálkozni, és nem a jól bevált futó szalagon érkező, - majd a külcsín és a spec. effektek/hangok elviszik a 0 tartalmat a hátukon-, játékok jöttek be.
Szeretem ha nem kézen fogva vezet egy játék. Azzal sincs bajom, ha többször újra kell kezdenem, mert nagyon félrementek a dolgok. Azért lehetne kicsit bőbeszédűbb pl.: a különböző CC/AOE hatások vagy hogy mit is jelent az Alerted és a Spotted között a különbség.
Mindenesetre az alapok Ígéretesek és dicséretes hogy gyorsan jönnek hozzá a patchek.Bár nem vagyok EPIC ellenes!Ha marad az irány mire lejár az 1 év exkluzivitás egy remek játékot fogunk kapni, ugye addigra ígértek még 3 DLC-t is.
Viszont jelenlegi formában nekem ez inkább egy Beta játéknak tűnik. Ezért így is kezelem, szemmel tartom és ha az ígéreteket beváltják akkor biztosan lefogok rá csapni.Nálam a Firaxis féle X-COM is a közösség által készített Long War moddal lett teljes. Amiből a 2. részbe sokat be is épített a kiadó, de vhogy nem let az igazi és ezt is ismét az LW2-vel sikerült számomra teljessé tenni.
Itt ahogy látom hallgatnak és kommunikálnak a közösséggel, ezért is vagyok bizakodó, aztán majd elválik mi lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Energiaital topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- További aktív témák...
- Okos Playstation 4 Pro + 50 játék Gold Hen 12.02 PS4 GoldHen!
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" FHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest