- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyno82
csendes újonc
válasz
Fryskitt #16673 üzenetére
Mivel nem nagyon találtam a tévéről biztatónak tűnő véleményeket így egy Samsung 50" 6122-est hoztam ki a telekomtól.
Nem bántam meg mert gyönyörű a képe .És némelyik Sd adás is egész tűrhető rajta.Mondjuk ezeket inkább az asszony nézi
Mondjuk nekem van egy valag HD csatornám sose értettem azokat a megjegyzéseket hogy jajj de hogy fog rajta kinézni egy Sd csatorna...ki a bánat akar rajta azt nézni? Az hogy az asszony nézi a főzőműsort rajta meg más kategória de még ős imádja mert ég és föld a különbség a hálószobai tévéhez képest.Ott egy közel 10 éves full hd lg-m van.Kutya baja ... de a nappaliban jól mutat az új tévé
Már csak hely kell a tartalmaknak...a 4k meg a sorozatok full hd-ban kissé helyigényesek....kell még egy külső vinyó...kevés a 1,5 terra
Pedig sokáig nem akartam 4k tévét,de annyira kiveszőben van a full hd hogy egy árban vannak.És így bevállaltam de jó döntés volt.Hangja is tetszik bár rá van kötve a jó öreg kis Pioneer házimozimra...az meg már dorombol ahogy kell
Egyedül a kevés hang és képbeállítási variáció nem tetszik annyira de így se szólhatok rá egy rossz szót sem -
Studi
veterán
válasz
Fryskitt #16676 üzenetére
Át kell tenni movie módba, mert amúgy tényleg olyan a képi világa, mintha a Barátok köztöt nézném állandóan.
Amúgy én szeretem, de nekem nincsenek is extra igényeim, egy 1024x768 felbontású Samsung plazmáról váltottam. Arról is csak azért, mert azt az exemnél hagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilhasználat külföldön
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Vírusirtó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest