- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
leon1977
csendes tag
válasz
Conan_saga #35981 üzenetére
Szia! Nos én 3,5m-ről a cca 2,8m széles kanapéról nézem lehetőleg középről. Most “kiültem” mindkét szélére megvizsgálni. Az azt jelenti max 1,3m-re vagyok a középvonaltól. Én bántó színfakulást/kontrasztvesztést nem látok. Szubjektív ez persze, de én oldalról nem akarok a nappalimban “vékonyarcokat” nézni. 🤪 🤷🏻♂️ Mérőműszerem nincs, tehát lehet hogy valóban van mérhető fakulás. 🤔
-
rainman72
nagyúr
válasz
Conan_saga #35981 üzenetére
Fog fakulni minden VA fakul.
És eszrevehető a középvonaltól 1-1 méterre kb jobbra-balra már.
De mivel ez a legújabb model és többféle lehet a VA is személyesen érdemes megnézni egy üztletben ha van rá lehetőség. -
leon1977
csendes tag
válasz
Conan_saga #35920 üzenetére
Szia/-sztok! Első tapasztalatok 2 nap után az 58PUS8507-ről. A váltás LG42LM660-ről történt majd 10 év után. Az LG-nek azon kívül h megszűnt a sofweres támogatása és appok már nem működnek rajta sok baja nem volt, viszont cca 3,5 m nézési távolságból én már pl az Xbox játékok apróbetűit nem látom🤪. Nah szóval a tv nagyon bejön eddig. A képe (viszonyítva az akkori piacon az LG sem volt szerintem alsópolcos) köszönhetően a technikai feljődésnek (4K, HDR, +Ambilight👌🙏) valami álleejtős. (Az LG IPS és Edge-ledes volt). Fényerő: nem túl világos a nappalink így én teljesen megfelelőnek érzem a teljesítményét. Koca-gamerként nem érzem a 100/120Hz hiányát, a ma esti focimeccs közben sem volt semmi zavaró ez ügyben. (Natural Motion talán?). A Netflixen meg szinte kifolyik a szemem. 😮👏. Itt megjegyezném nekem a HDR beállítás jobban bejön mint a D Vision. Az én jelenlegi igényeimnek teljesen megfelel. Az meg hogy 220-ért, pontosabban 22*10eFt-ért sikerült(tkom), szerintem best-buy. u.i: valaki adna egy tippet hogy .mkv videókat melyik app játsza le?
-
leon1977
csendes tag
válasz
Conan_saga #35910 üzenetére
A hét màsodik felèben tudok így infóval szolgàlni az 58-asról👋
-
rainman72
nagyúr
válasz
Conan_saga #34191 üzenetére
Lassan mind1 melyik tipusú led,nincs rá garancia mit kapsz.
Abból kiindulva hogy vékonyabb lett a tv lehet edge led is,nekem is van,70PUS7906 igaz ez VA nem IPS,ennyi a difi.Ennél a
tv-nél nincs bevilágítás,viszont a szüleim IPS direct ledes 55PUS7506-ja nappal is csúnya.Ha vissza olvasol kicsit láthatod.
Amire rájöttem az évek során a VA panelesekkel keveseb gond van sok szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest