- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambination
tag
válasz
#20221952 #17120 üzenetére
Van egy samsung home 1tb-os,van egy xbox one csak olyan a szekrényke,hogy nem fér alá egyik sem..így zsinórral összekötni képtelenség őket a tévével..a wifis megoldások meg olyanok(táblagéppel,telefonokkal)mintha online filmet néznék,szaggat a kép a hang,lefagy.az Usb pendrive lenne a legegyszerűbb csak bedugom és nézem,megoldás.
-
-
hedgehog
senior tag
válasz
#20221952 #17051 üzenetére
ahogy írtam ezt majd este... viszont a képminőségről nem fogok tudni nyilatkozni, mert a HDR anyagokat ugyan meg tudja "HDR"-ben jeleníteni a tévém, viszont ebben még nem valódi 10bites panel van, ezért baromira zajosan próbálja emulálni a nagyobb színteret... ha lehetne inkább kikapcsolnám benne
-
hedgehog
senior tag
válasz
#20221952 #17050 üzenetére
Szia!
bocsi, most volt időm belenézni:
egyelőre csak a nasomra tettem fel a két állományt, és csak az elsőt tudtam tesztelni, de majd ma este bővebben is megnézem.Az biztos, hogy a megjelenítéssel nem volt gond, minden sáv jött, és a hdr jel is megvolt. A lejátszás viszont picit akadt, de valószínűleg inkább a nas-tv kapcsolat miatt, ma este kipróbálom tévére kötött hddvel is.
-
hedgehog
senior tag
válasz
#20221952 #17043 üzenetére
Ezt nem értem, Kodit szeretnél futtatni, de ne legyen a tévé androidos? Ez a kettő nem megy együtt.
Egyébként tuti minden ma kapható androidos Philipsben elég a hardver a Kodihoz, mert az én 7181-em is kiválóan megbirkózik vele, pedig abban generációkkal öregebb cpu van mint a maiakban. -
ITI-san
tag
válasz
#20221952 #17014 üzenetére
Szia! Ahogy elnéztem a Philips oldalát. A Hang ban van eltérés. Az egyik 25w a másik 45w
Azon kívül a méreteik sem egyformák.
Azt nem tudtam megállapítani hogy a képernyő egyforma e, vagy is nem e matt az egyik vagy mindkettő, vagy egyik sem. Az én készülékemnél ezt okozta egy szám különbség. -
oszy
veterán
válasz
#20221952 #16999 üzenetére
Na igen!
Csináltam egy 6561 összehasonlítást. Miért különbözik az energiaosztály a nagyobb javára?
-
válasz
#20221952 #12153 üzenetére
Ha STB-vel fogod használni akkor a TV-t monitorként használod, így túl sok meglepetés nem érhet. Ha csak az 5300-as fér bele, akkor nyugodtan vedd meg azt. A 9 éves TV-dnél szebb képe lesz.. Ezt biztos és ez volt a kérdés. Másrészről... alsó-közép, vagy jobb esetben is középkategóriás TV. A méret nem lényeg... a mai sok SD adásnál egy optimális választás is lehet egy átlagos szobában.
Nekem egy régebbi (legalább 5 éves) 7496-om van 600Hz-es PMR és ha jól emlékszem (remélem jól) valós 100Hz-es panel. Az 5300-as 200-as PMR (még 5 év után is) és valszeg' 50Hz-es panel... ami zavaró lehet gyors mozgásoknál, sportnál.
Az Ambilight egy sz*r, én sosem használtam... felesleges csicsa, de a philips-es többség megőrül érte és csodaként állítja be, míg a világ túlnyomó része meg megvan nélküle. Tehát nem emiatt javaslom, de azért én megvizsgálnám, hogy egy kicsit várva egy 6000-es szériára futná-e még...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged