- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkac79
tag
válasz
doczy_agi #3733 üzenetére
Szia Ági!
Egyelőre biztos nincs semmi komolyabb gond. Ha nem a lemez balolali részére nyomsz jobb gombot, hanem a fekete sávos részre, akkor kéne látnod valamilyen menüpontot, ahol lehet létrehozni partíciót az adott lemezen.
Nem kell alapvetően sem a GPT, sem a dinamikus lemezzé konvertálás. Teljesen tökéletes az alap MBR lemezként való kezelés.
Amúgy vélhetőleg még a rajta lévő adatok is visszaállíthatóak nem kevés idő ráfordításával, ha netán valami fontosat töröltél volna.
Sok sikert!
-
dh66e
veterán
-
válasz
doczy_agi #3718 üzenetére
A TV linux fájlrendszerre formáz, amit a Windows nem lát. Ha jól emlékszem EXT4 a fájlrendszer.
Ha azt akarod, hogy a szgép lássa, akkor pendrive-ról kell egy UBUNTU linuxal indítanod a géped. Az látja gépedet és a rádugott külső winchit' is. Ennek egyébként semmi értelme, a legtöbb philips TV a felvett anyagot kódolja és csak TV-vel nézhető vissza, sőt ha jól tudom ugyanazzal a TV-vel. -
válasz
doczy_agi #3590 üzenetére
A kedvedért benéztem az előbb ajánlott DIGI topikba. Ott egy LG-s srácnak ilyen (közel 100-as) értékei vannak:
http://kep.psharing.com/644254.jpgA félreértés elkerülése végett én egyébként nem digis vagyok, hanem egy faluban, egy kis... néhány falut kiszolgáló szolgáltatónál vagyok.
-
válasz
doczy_agi #3587 üzenetére
Ha igaz amit írtál, akkor a gond a DIGI-vel van. Kábelezés, erősítő-, szűrőhiba... szóval az elosztói hálózatban durva hiba van.
Nálam a digitális kábelTV csatornák első értéke 70-80 felett felett. Az alsó szám még ennél is magasabb, több csatornánál 100!!! Némelyiknél 90 környékén van.
Ha mindenhol ennyire nem is optimálisak a vételi lehetőségek azért a 8,9,24 stb. értékek nevetségesen rosszak 100-as skálán.
A TV-d jó, a Digid szar... reklamáld meg. -
dh66e
veterán
válasz
doczy_agi #3575 üzenetére
Az otthoni kábelezés ill a csatlakozók rendben vannak?Ezek szoktak hasonló problémákat okozni.
Az hogy nálad van a gond könnyen ellenőrizheted. Az egyik digitális csatorna nézése közben nyomj egy options gombot és az Állapot-ban mergtalálod a jelerősség és jelminőség mutatókat.
Amennyiben a jelerősség minimum 70 vagy e fölött van akkor jó a digitől érkező jel ha kevesebb akkor át kell nézni a bejövő kábelt, elosztót (ha van) ill a csatlakozókat hogy nincsenek e meglazulva-ezt kézzel könnyen ellenőrizheted egy kis mozgatással,ha ugrik a jelszint akkor ott a bibi.
Amennyiben minden rendben van nálad akkor hívd a digit hogy nézzenek rá,lehet az elosztó dobozban van a gond.
98 tv csatornát (ebből a 4 HBO kódolt természetesen) és 3 rádiót kell találnod ha a digi legnagyobb csomagjára fizettél elő.
[ez a te kábel tv topicod] -
válasz
doczy_agi #3576 üzenetére
1. digi fórumok olvasása, hogy kell-e kézzel állítani valamit az adott csatornánál (volt már rá példa), van-e jelenleg az adott helyen ismert hiba... stb...
Továbbá:
Nálam (7496), középrész jobb alsó gombbal lehet kérni infót a csatorna állapotról. Ott kiírja grafikusan és számmal a jelerősséget és a jelminőséget. Remélem, hogy ez a 6000-es szériánál is így van. Ezt össze kell vetned pl. egy RTL-Klubbal, ami szerinted jó.Ezek függvényében lehet reklamálni a Diginél, mint szolgáltatónál. Szinte kizártnak tartom, hogy a philips szabványos mpeg2/4-es tunerja csak bizonyos csatornákat szeret nézni. A Puzsér Robit szereti, de a Oroszlánok a szavánnokon műsorszámot pl. egy másik csatornán nem.
A SCART-hoz. Nézd meg, hogy az adott eszközön (videó, házimozi...) nincs-e YUV kábelnek hely (3 db: kék, piros, zöld)... azzal viszed át a szép képet (ez jobb, mint a Scart) és hozzá pedig RCA-n a hangot (piros, fehér)
-
-
válasz
doczy_agi #3541 üzenetére
A 6636-ban nincs ambilight, ha jó tudom. Olvass vissza. A topikban én vagyok az egyedüli akinél ez ki van kapcsolva, a többség imádja. A 7-es széria az előbbin és designon túl még néhány többlet szolgáltatást is tud, de az nem bizti, hogy kell neked. Majd nézz utána.
A 400Hz nem a valós képmegjelenítésre vonatkozik. A valós (!) 100hz-et mindegyik tudja és ez a lényeg. A 7605 marketing anyagából kihagyták, hogy 400-as vagy 600-as a PVR-je és ott csak a 100Hz valóst írták.Ha nem olvastál vissza, akkor ismétlésként:
A Smart TV része a Philips-nél nem lesz nagy dobás, majd meglátod. A médialejátszó képessége elmegy, de amíg egy Samsung vetekszik egy külső médialejátszóval, addig a Philips csak TV. De abból képben és hangban a legjobbak között van 6000 szériától felfele mindenképpen. Ár/érték arányban talán a legjobbak közé tartozik. A philips a Net és média részen spórol, a Samu pedig a TV részen.
A múlt héten egy Samu D6500-as tulaj padlót fogott nálam amikor meglátta az 7496-os Philips-em képét a hangjától meg kifehéredett az arca, miután mondtam, hogy nincs hifi-re kötve.. ez ilyen alapba. Azért azt nem mondtam meg neki, hogy a NET TV része csak Youtube-ra jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Steam Deck
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest