- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidra1221
tag
válasz
adamssss #1352 üzenetére
pl mikor filmben, vagy rajzfilmben valami fekete rész van azt én korom feketének látom.
de mikor bekapcsol a tv vagy ilyen holt kép van (nincs megjelenítendő képi anyag) akkor látszik az ugynevezett felhősödés a sarkában. de viszont utánamentem ennek a témának személyesen a megfelelhelyen (nem bolt) és azt az infot kaptam hogy azért van leginkább a szélső led-eseknél (márkától függetlenül) ez a felhősödés mert a gyártók nem tudják 100%-g olyan nyomással a teljes tv keretnél az összeillesztést biztosítani. vagyis egyik sarokban jobban jobban nyomódik a keret másikban kevésbé. leszedett keretnél, lecsupaszitva egyáltalán nem tapasztalták a felhősödést. -
Daffni2
addikt
válasz
adamssss #1347 üzenetére
Akkor adjanak csereutalványt és vedd meg itt:[link]
Annyira azért nem lehet rossz, nem?
De, annyira rossz.
Megnéztem tüzetesen, mert egy ismerősöm is akart venni, mondván csak újabb tipus, aztán letett róla, olyat vett mint az enyém.Egyébként 6606 akart lenni nem? 5606 nincs a Philips oldalán sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged