Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz
bala6120 #4508 üzenetére
megbízható, szög egyszerű gépezet, inkább ár, mint tulajdonságok alapján válassz.
Ha Philips, akkor javaslom hogy nézz rá a 4xxx szériára, is, mert az árkülönbség kicsi, viszont a dizájn szebb, esetleg jobb kijelzőt is kaphatsz.
Sok elvárásod ne legyen, sima LCD kijelzőt kapsz és doboz hangot, de végtelenül üzembiztos és jól kezelhető készülékek ezek. USB-ről már tud lejátszani ezt-azt, ez talán többlet lehet a többi gyártóval szemben, de nem igazán vagyok otthon ebben a kategóriában, nem tudom mit ajánl az LG vagy a Samsung ebben az alsó szegmensben.
Csakis ár és méret alapján dönts, ahogy először is írtam.
-
válasz
bala6120 #4508 üzenetére
Rémlik, hogy vannak itt 3 ezres tulajok is, de az, hogy mennyire rendszeresen járnak vissza olvasgatni, az most kiderül. Szerintem olvasgass visszafele, hátha ráakadsz valakire és Priviben meg tudod kérdezni.
Mindentől függetlenül.... és nem lebeszélni akarlak, de ezen is gondolkodj el illetve nézz körül. Az alsó kategóriában lehet, hogy a konkurens márkák jobbak, mint a Philips.... egy körképet mindenképpen megér szerintem.@HF77
Samsung tévés topik?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest