- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Azért elég hihetetlen, hogy az új alkatrésznek is ugyanaz a baja.
- Vagy nem szerelték bele a cserealkatrészt, és lenyúlták
- Vagy nem azzal panellel van a baj, de akkor miért tűnt fel a "mérnök" úrnak hogy ugyanolyan vacak maradt?Bármelyik is a valós erősen elgondolkodtató. Engem mindenesetre meggyőzött, hogy ne vegyek több Philips-et.
-
PUS/PUK 7100
Modell nevek piacon:
65PUS7100/12
65PUK7100/12
55PUS7100/12
55PUK7100/12
49PUS7100/12
49PUK7100/12
43PUS7100/12
43PUK7100/12Állvány:
Sarok elemes.Belső HW tartalmak:
CPU egy négymagos passzív bordásos megoldással rendelkező Cpu, ami NT72453 névre hallgat és egy QV151E szoftver gondoskodik a helyes működéséről. Az integrált memória ami az SSB-ben foglal helyet at 16GB, de ez bővíthető 128GB-ig.Videópanel
A kijelző hagyományos flat kialakítású ami nem követi az új ívelt készülékek formavilágát. A panel egy IPS technológiát tartalmaz elsősorban ami 10 bites vezetésű de egy 8 bites LCD-vezérlővel van párosítva. Képátló 65, 55, 49, 43 collban vásárolhatod meg. Mindegyik képátló egy UHD felbontást rejteget önmagában ami egy Edge Led világít meg hátulról Micro Dimming Pro képjavítással 50/60Hz-en.
Szoftveres képjavításterén találkozhatunk még 800Hz CMR-el,Pixel Precise Ultra HDval,
Natural Motional, 17 bit color busterral és nem utolsó sorban Ultra Resolutionnal.Tuner
Broadcast vételi lehetőségek DVB-T / T2 / C / S / S2 azaz minden szinte. ha Plusz kell akkor boxot neki.
Nincs dupla tuner , de van viszont Hevc benne.Ambilight
Kettő oldalas mindegyik képátló esetében. Előre integrált ambilight szolgáltatások Ambilight + Hue amifalszín Adaptive ezt külső kiegészitők által tudjuk beüzemelni, plédaként kell lámpák és hozzá tartozó philips HUE égők, és távvezérlők. Gaming Mode, Fény mód Lounge, és az alap dolgok.Audio
25W hangrendszer van benne amihez tartozik DTS. De Wireless Sub nincs. És van előre telepített hangzási módok is, nem EQ-kell gondolni.OS
Android 5.1 Lollipop ,philips saját felületével átalakítva.Felhasználói felületről.
Előre telepített alkalmazások:
-A Google Play Movies
-Google Play Music
-Google kereső,
-Voice Search,
-YouTube,
-NetflixRendszer okosságok.
És nézzük még van még, USB felvétel,3D passzív, SimplyShare,Miracast,Client Server +,DLNA,Remote App,Lehetőség nyílik letölthető játékokra és felhőben játszásról is.Távirányító
Qwerty billentyűzet, nincs háttér világítása, Van rajta navigációs gombsor ,nincs hangvezérlés sem. És érintő pad sincs. Műanyagból készült,Media Player
Videó lejátszás formátumok:
Konverter: AVI, MKV, H265 / VP9,
H264 / MPEG4 AVC, MPEG 1, MPEG 2,
MPEG 4, WMV9 / VC1, 3GPZenelejátszási formátumok
AAC, AMR, LPCM, M4A, MP3, MPEG 1 L1 / 2, WMA (v2-ig v9.2)Kép lejátszási formátumok
JPEG, BMP, GIF, JPS, PNJ, PNSFeliratok formátumok támogatása:
.AAS, SMI, SRT, SSA, SUB, TXT, MKV / SRTCsatlakozók:
CI + port van , Wi-fi 802.11n, Double Bande 2x2, Wi-Fi Direct , HDMI esetében 4DB van így lesz hely 5.1-nek ,konzoloknak,beltéri egységeknek, HDMi HDCP 2.2-es Szóval nem lehet panasz.
USB terén 3DB lelhetünk meg És meghagyták az ethernet csatlakozási lehetőséget is. Nincs scart sem . Optikai csatlakozó van így a zene kedvelői boldogok lehetnek ahogy az 5.1 szerelmesei is. Audio L / R is találunk ahogy Jack csatit is 3,5-t. -
-
-
-
ftc
42pfl7108k egy 2013 modell, ami 7008K fehér verziója.E méretben árulták ami 42, 47, 55 collban mérhető ezek mind S-IPS panelok voltak. 1920 x 1080 felbontásban azaz FHD. Erre egy HiDTVPro-Fusion™Dual core Cpu szorgoskodott ennek a platformja QFU1.2E LA névre van keresztelve.Háttérvilágításnál Edge LED Micro diming páros dolgozik. de még meglelhető Pixel Precise HD a kontrasztja 500,000:1 ,natív kontrasztja X000:1 A 3D-je passzív ,3D Clarity index pedig 700-as .
-
-
access_denied
senior tag
Szerintem mindenképp. A képe sokkal szebb mint az elődé (42PUS7656), valamint az, hogy a menüje is gyorsabb, sokkal kezesebbé teszi a használatát.
Nekem csak az Ambilight az, ami kissé csalódás, de meg fogom találni a módját, hogy úgy működjön ahogy azt szeretném. Hétvégén készítek fotót, megosztom.
Most 300e az ára, szerintem decemberben 280 körül kapható lesz.
Ami mér érdekes, hogy bár nemrég vettem, már két szoftver frissítésen túlesett. Lehet nem kellene kiengedni az internetre? Nem olvastam utána, hogy egy új verzió mit javít. IT szakmában dolgozok és ami jó teszi a dolgát, azt nem szoktam frissíteni, mert volt már belőle botrány (IBM).
-
access_denied
senior tag
Van. Gyors és szerintem jó menü, jó háttér megvilágítás, jó kép, bazi erős Ambilight (rossz led elhelyezés miatt még a mennyezet is világos), közepes minőségű távirányító, igényes design a soundbar és a világító Philips logó miatt.
Média lejátszója is jó, elég kevés dolgot (pl. .iso) nem eszik meg.A 4K értelmetlen, nekem fotózás miatt fotókhoz kellett a magas felbontás. Amúgy 70 centiről sasolom a képeket.
Visszatérve az Ambilightra, el nem tudom képzelni hogy hogyan kell a tévét elhelyezni (nekem állványon van és fölötte egy áthidaló elem), hogy ne világítsa be a mennyezetet. A 3oldalas Ambi ebben az értelemben sok.
-
törölt tag
Ahogy gondolod, ez csak egy vélemény volt, de attól még igaz amit írtam. Tudom, már elindult a 4K műholdas sugárzás is, van egy Fashion tv nevű adás. Tehát 1 db. Én majd akkor veszek UHD-t, ha már lesz vagy 15-20 ilyen felbontású adás, és nem ez a sok hulladék SD, ami itthon van. (PC, külső lejátszó, és egyebekről még nem is beszélve minden eszköz alkalmasnak kell lenni majd ehhez.) Ezt 3-4 événél korábbra nem saccolom. Lehet, hogy ahol te laksz, már jobb a helyzet tv adások tekintetében.
-
-
-
-
dualcore
őstag
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Nintendo Wii U
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest