Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
dudika10
veterán
1. Ennek nem kellett volna új topikot nyitni.
2. Itt tedd fel a kérdésed például. De csinálj egy képet a hangszóró hátuljáról (ahol a be és kimenetek vannak) vagy írd le, hogy milyen csatlakozó és mennyi van rajta. Azt is írd le, hogy milyen hangkártyád van, ha alaplapi akkor az alaplap pontos típusát. (Képes-e egyáltalán a 6 csatornára?)
3. Ez egy sima RCA csatlakozó. Ezért azt ajánlom, hogy inkább képet készíts a hangszóró hátáról.
4. Ha megvan a 6 csatornának az analóg bemenete a hangszóró hátulján és megvan a 6 kimenet a hangkártyádon akkor már csak a megfelelő kábeleket (és átalakítókat) kell beszerezni.
5. Ez valószínűleg zárva lesz. -
balcsy
aktív tag
Halihó
Kaptam ajándékba egy Philips A3.600 hangrendszer-t tudom hogy nem mai de ez van.(Ajándék lónak ne nézd a fogát
)Nah szóval nem vagyok benne biztos hogy ezt kimondottan PC-re csinálták.Egyetlen egy Csatlakozót kaptam hozzá ami ahogy nézem annyira elég hogy 2.1 et meg megszólíthathassam. Tehát valahogy kéne többet szerezni ám ennek nem egyszerű jack csatlakozója van mint ahogy én gondoltam( vagy igazából lehet hogy egyszerű csak én nem vágom az ilyen dolgokat
[KÉP] <-mind 3 ua. csak nem tudom melyikkel látjátok jobban
És nem tudom hogy hogy kéne csináljam. Arra gondoltam hogy beszerzek majd annyi ilyen csatlakozót hogy kijöjjön az 5 hangszóróra.De nem hinném hogy ez működne.Na meg igen érdekesen nézne ki.
Szal megoldásokat vagy praktikákat vagy bármint keresek. Ha valami nem világos kérdezz nem könnyű ilyenkor értelmesen leírni 
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Szólánc.
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lexus, Toyota topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

[