- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Garmin topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogy ez milyen szuper monior volt!
Most, hogy eladtam visszasírom!
Ez az Asus vw222s használhatatlan!
Bárcsak lehetne kapni még ilyen moncsit. -
törölt tag
-
mh197
őstag
-
simoon
tag
-
simoon
tag
Sziasztok!
némi problémával küszködök, mégpedig hogy vettem egy 190S6 -ot, de nem vagyok vele elégedett, mert a képet pontokként rakja össze, és ez sajnos látszik is. kb 50cmre ülök tőle, de látom (lelki szemeimmel) hogy hol vannak a pixel határok. nem tudom, hogy csak én vagyok béna és nem állítottam be valamit rendesen, vagy ez mitől lehet. a korábbi lcd -n (LG1750) nem volt ilyen probléma. tiszta homogén kéoet adott ki, és nem egy ilyen ..... ha van tapasztalatotok, vagy véleményetek, akkor elkeseredve várom. köszi -
krokk
senior tag
-
Zoliii
csendes tag
Sziasztok!
Végülis mindketten 190B6-ot vettetek?
Én olyan fórumozót keresek,akinek 170P5,190P6 illetve az X sorozatú Philips monitora van.Ugyanis a ''lightframe digital reality'' nevű progit próbálom valahonnan megszerezni,de sehogyan sem sikerül.(ezekhez adták cd-n)
Gratula a monitorotokhoz,ennyi pénzért szerintem a legjobb vétel,nekem is 190P6 van.
Előre is köszi a segítséget,esetleg linket,ahonnan letölthetném (bár én sehol sem találtam)
Zoliii -
Matthew
őstag
-
Matthew
őstag
-
iwu
addikt
-
Matthew
őstag
-
iwu
addikt
-
iwu
addikt
-
Matthew
őstag
-
Matthew
őstag
-
csibor
addikt
-
iwu
addikt
-
iwu
addikt
-
csibor
addikt
-
Matthew
őstag
-
Matthew
őstag
-
csibor
addikt
Nagyon off!Nem tudjátok miért szünt meg a beszerzési hely a prohardveren?
-
iwu
addikt
-
Matthew
őstag
-
iwu
addikt
-
Matthew
őstag
Hát remélem igazad van, bár ne kerüljön sor rá, hogy bebizonyosodjon.
Ez a smartmanage agent hol található? A cd-n én csak a termékspecifikációt találtam, meg az fpadjust nevű progit ami végülis nem is kell, dvi csatlakozás esetén nem kell cseszegetni a monitor beállításait. Legalábbis én szinte hagytam mindent úgy ahogy volt (kivéve a felbontást és a frissítést term.)
Ja és mire jó az a smartmanage? -
iwu
addikt
-
Matthew
őstag
Általában én is szemből nézem, lehet nem is a szöggel van a baj hanem a homogén felületekkel. Mármint hogy nem egyszínű az egyszínű háttér, picit vannak árnyalati különbségek. A gyors ablakmozgás nem is igazán zavaró, sőt most megnéztem itt a melóhelyen egy gépen és itt is csinálja CRT-n.

Nem mondtak semmit az előző vevőről.
Én is megkérdeztem, hogy hogy is van ez a 3 napos cseregari és nekem is elmondta, hogy ez az utolsó darab. Ami lehet igaz is mert este néztem a weboldalukat és oda volt írva, hogy elfogyott.
Összességében nem voltak velem túlságosan taplók, jártam már sokkal szarabb helyen is...
Arra még kíváncsi leszek, hogy a Philips szervízben mit szólnak a számla nélküli garilevélhez.
-
iwu
addikt
-
Matthew
őstag
Hát, mint azt a #13-as hozzászólásomban írtam nekem ez az első tft-m. Már pár órája tesztelgetem, kezdek hozzászokni. Azért crt után nagyon más.
Egyedül talán a láthatósági szögek lehetnének jobbak de nem tudom, hogy ez milyen a többihez képest, lehet hogy jó.
A másik, lehet ez is minden tft-re jellemző, hogy ha windowsban húzogatok gyorsan egy ablakot akkor az ablak kétoldali széle kicsit elcsúszik egymástól. Valami ilyesmi (remélem érthető):
_______
|
|
|
. |
. |
. |______
Egyébként film, játék (fps) kifogástalan. A színei is rendben vannak.
Összességében meg vagyok vele elégedve.
És te? Gondolom neked már előtte is volt tft-d....
szerk.: a ''kép'' javítva, a pontokat ne figyeld
[Szerkesztve] -
iwu
addikt
-
Matthew
őstag
-
ftc
nagyúr
-
Matthew
őstag
Na jó, eldöntöttem, veszek egy ilyet.
Köszi mindenkinek a segítséget!
Topik zárható. -
Matthew
őstag
-
neduddki
nagyúr
-
Matthew
őstag
-
Matthew
őstag
Akkor ha már így képben vagy a tft-k terén kérdezek még egyet. Nekem nincs 120k-m lcd-re így kb ennyiért szeretnék moncsit venni.
Szerinted mi lenne a jó választás a kettő közül:
Az említett Philips 190b6 75k-ért aminek a bolti ára ilyesmi: Bővebben: link
(Tudom ez nem a b6-os hanem 190p6 de szerintem dettó ugyanaz.)
Vagy az Acer AL1912s 55k-ért, aminek a bolti ára ekörül van: Bővebben: link -
ftc
nagyúr
-
Lacix29
őstag
A TN+Film -esknél sokszor csak 5:1 kontraszthoz adják meg. (azaz abból a szögből a fehér már csak 5-ször lesz világosabb a feketénél)
Én 10:1 -re módosítottam ezt az adatot, ami reálisabb összehasonlítást enged más monitorokkal. (pl: Viewsonic VP191b 170/170)
A bolti árát nem ismerem.
Nekem nem érné meg, de én csak 120 felett vásárolnék 19''-ost.
-
Matthew
őstag
-
Lacix29
őstag
Nekem nincs ilyen.
TN+Film-es monitor, tehát úgy mondanám, hogy a belépőszint a TFT-knél.
(~140/140 fok betekintési szög 10:1 kontraszthoz, 16.2 millió szín)
Bár a specifikációi alapján a jobbak közé tartozik a TN-esek között.
(600:1-es kontraszt, 8 ms)
Irodai munkára és játékra kiváló, képszerkesztéshez és filmnézésre a színhűsége nem a CRT-ktől megszokott minőség. -
Matthew
őstag
Senkinek nincs ilyen?
Sürge lenne a dolog mert ma akarok venni egy ilyet! -
Matthew
őstag
Nem találtam ilyen monitorral foglalkozó topikot ezért nyitottam ezt ha nem gond.
Van valakinek ilyenje? Vagy esetleg a 190p6-os verzió?
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- EAFC 26
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- LG (34G630A-B) WQHD 160HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- LG (32U990A-S) 6K 3D & Ai GAMER PERFORMACE CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most tiszta a kép szerencsére.

Még a link is megszűnt.
De gondolom te csak a fényerőt veszed lejjebb.