Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    válasz Octi #141678 üzenetére

    Márkaszervizelésem története
    Írta: Zsolt, rendezte: a élet

    Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy fiú aki vett egy autót. Gondolván a jövőre szépet is nagyot is és vígan éldegélt. Fel-fel fedezte a kisebb-nagyobb hiányosságokat, pótolni valókat egy márkakereskedés mellett működő használtautóikat árusító részlegen vásárolt autójában.
    Történt 3 hónapra rá, hogy a fiú kuplungpedálja beesett, a fiú szomorú lett.
    A fiú élve a szavatossági lehetőségéve, elhúzta a részleget üzemeltető márkakereskedésbe a szép és nagy autóját.
    A márkakereskedés el is kezdett dolgozni az autón, lelkesen ügyesen úgy ahogy kell.
    A fiúcskának szóltak is, hogy ki is lett cserélve mindeazösszes 2db alkatrész ami meghibásodott, a fiúcska örült, mivel még azt is elmondták, hogy mivel szavatossági időn belül vagy fiúcska, ezért a munkadíjat /15-16eFtbruttóperórax6/ nem számoljuk fel néked.
    Fiúcska és Apukája ment is az autóért nagy-naaagy boldogsággal és amikor a fizetésre került a sor, a fiú igazán meggondolt Apukája mondta a szervizes embernek: "kérjük a kicserélt alkatrészeket"
    A 2db alkatrészből -láss csodát- 1db lett és láss csodát, pont az olcsóbbikat kellett csak hirtelen kifizetni.
    A fiúcska és kedves Apukája igazából a mai napig sem érti, hogy hogy történhetett ilyen csoda, miszerint a 2db kicserélt alkatrész átváltozott 1 darabbá azon okból kifolyólag, hogy a kiszerelt alkatrészeket el kívántuk hozni a márkakereskedéstől :D

    történet vége

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák