Az üzleti szférának szól a SmartThings Pro

A kütyüket összefogó megoldásból irodák, üzletek és hotelek is profitálhatnak.

Hirdetés

Megannyi csatlakoztatott kütyüvel és állandóan kézközelben lévő telefonnal kifejezetten praktikusak az olyan alkalmazások, melyekben egy helyre van gyűjtve minden csatlakoztatott mobileszköz, viselhető cucc, otthoni vagy irodai megoldás, esetleg nyomkövető. Ez a Samsungnál SmartThings néven fut, és sok ezer eszköz, illetve több száz márka és megoldása kapcsolódik be, a 2024-es InfoComm kiállításon a Samsung pedig bejelentette ennek üzleti változatát.

A SmartThings Pro használatával egy helyről lehet menedzselni hotelek, irodák, iskolák, egyetemek, üzletek és egyéb helyszínek beágyazott kütyüit, egyszerre akár több helyszínt lefedve és a mesterséges intelligenciára bízva az automatikus felügyeletet. ControlHub név alatt nagyobb létesítmények komplett alaprajza megjelenhet a képernyőn minden integrált eszköz pozíciójával, ami praktikus lehet, ha több százas a kütyülista.

Mindehhez a Quidivi felhőalapú adatelemzést, a Cisco és az Aquara pedig videokonferenciás lehetőségeket biztosít. A Samsung végül közzétett egy üzleti API-t, melynek használatával a vállalatok egybefoghatják irodai eszközeiket. A SmartThings Pro az Egyesült Államokban és Dél-Koreában indít. A Samsung emellett AI-alapú tanulásra is mutatott megoldásokat az InfoCommon.

Előzmények

Hirdetés