Bemutatkozott a Xiaomi Civi 4 Pro

Csak Indiában és Civi 14 néven, de ugyanaz a készülék, csak ahogy lenni szokott, az egyik a belpiacos, a másik pedig a többieké.

Hirdetés

Az Indiában most bemutatott Xiaomi Civi 14 igazából a Civi 4 Pro, ami Kínában a Snapdragon 8s Gen 3 bemutatását követően vált előrendelhetővé az egyik első ilyen lapkával szerelt készülékként. Semmi meglepő nincs benne, hogy hazáján kívül kicsit más néven kerül forgalomba ugyanazzal a specifikációval, ami dupla előlapi kamerát, Leica együttműködést, top hardvert és kijelzőt, illetve 67 wattos gyorstöltést jelent.


[+]

A Civi 14 6,55 hüvelykes, minden irányban ívelt, maximum 120 Hz-es, 12-bites, FHD+ felbontású, HDR10+ LTPO OLED panelt kínál Gorilla Glass Victus 2-es védelemmel és két 32 megapixeles előlapi kamerával, az ultraszéles mellett dolgozó főszenzor esetében autofókusszal és elektronikusan stabilizált 4K/30 fps videófelvétellel.


[+]

A hátlapon két 50 megapixeles szenzor áll rendelkezésre, a főkamera OIS támogatással, a teleobjektíves egység pedig kétszeres optikai zoommal, a szettet pedig egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamera egészíti ki a Lieca szakértelmével egyetemben.


[+]

A 12GB LPDDR5X RAM-mal és akár 512GB-nyi UFS 4.0-es tárhellyel szerelt eszközt 4700 mAh-s telep működteti 67 watt gyorstöltési teljesítménnyel, vezetékmentes opció nélkül. NFC és infra vezérlő viszont van, ahogy WiFi 6 és 5.4-es Bluetooth is, a hang pedig Hi-Res Auido minősítéssel sztereóban szól.


[+]

A Civi 14 8/256 és 12/512 GB-os memóriacsomagokkal választható matcha zöld, árnyfekete és világoskék színben 188 és 210 ezer forintnak megfelelő indiai rúpiáért. A belső tárhely nem bővíthető, SIm kártyából viszont kettőt lehet a készülékbe tenni.

Előzmények

Hirdetés