- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsolt19900
őstag
válasz bitpork #138900 üzenetére
ez tényleg szép, ilyent igoban sajnos még nem láttam
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
válasz F_Zolee #138903 üzenetére
Engem ragya ut ki ha meglatom a kanocos ablakbizbaszokat! Esuakon buntetnek is erte - oszinten egyet tudnek erteni az itthoni meghonositasaval ennek a szabalynak
De lehet kerek masik fejet csajnabol ami mar okosabb es szebb 😆
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Danex
addikt
válasz Jamby18 #138872 üzenetére
Egy szívóbenzinest forgatni kell, még dízelt sem vált el az ember 2000-res fordulatnál.
Pörgesd ki jobban, meg váltáskor nyomd annyira a gázt, hogy legalább 1400-1500as fordulat meglegyen kuplungolás közben.
Turbós benzines / dízeleknél is 1500-as fordulat felett kezdegél rendesen jönni a nyomaték, egy szívó 1000-es fordulaton jó hogy szenved.
-
mamboo
tag
Sziasztok! 2007-es octavia RS-rol van szo(pdtdi).
Autopalyan haladok es bedob egy hibajelzest, -engine fault workshop-
120-130-nal nem tudtam gyorsabban menni es nem volt ero az autoban.
Megalltunk, motor ki-be es par km utan szinten ugyanez.
Egyik ismerosom mondta, h nagyobb fordulaton menjek 10-20km-t es jo lesz..azota tenyleg jo de nem tudom meddig?!
Hetfon radugjak a gepet es megnezik, de meg lesz egy bp-becs-bp utvonal addig es nem szeretnek szivni vele. Otletek?
Koszi -
-
nandow
aktív tag
válasz Mágus2 #138230 üzenetére
Visszaolvasgattam a topikban az TFSI és a TSI motorokról.
Furcsa kérdés, de a kettő közül melyik a kevésbé "rosszabb", bajosabb általánosságban? (TSI-nél 1.4-re gondolok, 2010-2011 környéke, még a bajosabb láncos vezérlésű)2-es Octaviákat nézek, benzineseket. Visszaolvasva, az 1.4 gyenge, az 1.6 is ekkora tömeghez.
Kicsit kisarkítva, benzinesben akkor lényegében nem opció a 2-es Octavia? (ha az ember mondjuk nem 1.4-est, 1.6-ost szeretne a lomhaság miatt)[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz ßrainiac #138917 üzenetére
Ja, legjobb offline a here.
Satellite nézetet csak a google tud, de maga a navi (az én véleményem szerint) egy kalap szart nem ér, átláthatatlan, későn szól, csúnya. Vagány a műhold nézet, de 3x annyiba kerül kibogozni, mikor egy utcát keresel és nem ismered a környéket, mint statikus nézetben. A Waze pedig modern, szép és jó.iGo-t már nem tudom hova tenni. Iszonyat elavult WinCE kinézet, körülményes keresés, csúf térkép.
[ Szerkesztve ]
-
ehhez kell egy kulon adatkartya. Eleg latvanyos. A navigacio resze kevesbe konfiguralhato mint egy igo/sygic/mittomenmi de annyira nem hulye. Ok allandoan erolteti a palyat de ennyi. Viszont a forgalmi adatok miatt eleg jo. Es a legfontosabb: nagyon kicsi hozza a 7-8" kepatlo
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
freaghill
őstag
-
intelMMX
senior tag
Audi 80ból hogy lehet kivenni a kalaptartót?
Alatta is ki kellene takarítanom a sok rovartetemet. -
-
BUZZLGHTYR
senior tag
naösszejött az audi a4 1.8t
elég pörgős kis gép remélem sokáig nálam marad -
zzz03
őstag
válasz BUZZLGHTYR #138929 üzenetére
Grat. Majd mingya elveszik a kedved h szar meg nem is megy. meg ultel e mar eros kocsiba. Stb. En is megkaptam az 1.8t oktaviara
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz focvis #138907 üzenetére
Frissítettem a navit legális és ingyenes úton a volkswagen.de oldalról, 2017. májusi térképek. Kb. 3 órán át töltött és installált a PC, az okát nem tudom, a VW DiscoverCare gyári szoftvert használtam.
[kép]TMC-t lehet valahogy működésre bírni Mo-n?
ThxBUZZLGHTYR: Gratulálok! A 40 HD fotót ne feledd.
[ Szerkesztve ]
-
-
brumi1024
veterán
-
i-sti
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy B5 Audi.
3 audio cd-t írtam de egyiket sem játssza le. Nem gyári fejegység van, hanem valami fancy cucc aminek lehajlik a kijelzője.Elsőt írtam CDBurnerXP 4.5.7.6623-vel, audio lemezként 8x-el.
Másodikat BurnAware Free 10.3 16-tal.
Harmadikat pedig Nero 2017 Classic, ugyancsak 16-os sebességgel.PC működnek a lemezek, de az Audiban nem.
Hol hibázok?
Más audio lemezek lejátszik, amiket én írtam azokkal van a baj csak.Novum Forum Siculorum
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest