- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz -secret- #138249 üzenetére
Egy picit se löki fel úgy mint amikor kézzel nyitod hátul?
Akkor ezek szerint csak az a funkciója mint a kulcson lévő gombnak?
Kipróbálom azt, hogy lezárom és az a gomb kinyitja-e a csomagtér ajtót.(#138250) Mágus2: Jó igen jogos a két pont, ezt valóban húzni kell
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
addikt
-
-
Miertvansote
tag
Hellotok.
Audi A4 2000 évjárt.
A kijelzőn a dátum mellett megjelent egy kis esernyő formájú valami. Az micsoda, nem emlékszem rá, hogy régen ott lett volna. Köszi előre is.
Üdv.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Miertvansote #138257 üzenetére
Kép van róla?
-
válasz Miertvansote #138257 üzenetére
Az az óra rádiójeles szinkronizációjának a jele.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Gergello
addikt
1.6 cayc dízel motornál most figyeltem fel egy "lefújó" szerű hangra váltásoknál, főleg 2-3-4 között, fölötte már úgysem hallom a szélzaj miatt. Ez normális vagy fárad a turbó/valami ?
-
válasz Miertvansote #138264 üzenetére
Pl Akku levétel után pár óra v nap alatt megtalálja a szinkronjelet és onnantól nem kell órát állítanod. Szopó h óraátállításkor téli nyári között is eltelik pár nap mire észhez tér.
-
válasz Miertvansote #138266 üzenetére
Erre tippem sincs mert normál körülmények között csak áramvesztés után felejti el az időt.
-
atos19881101
senior tag
válasz Mágus2 #138259 üzenetére
Szia,
Mi szokott inkább hangot adni a féknél (nyikorgás) a tárcsa, vagy a betét? Az előző tulaj cserélte még. Elöl Jurid betét van + azt hiszem brembo tárcsa, hátul pedig brembo tárcsa + brembo betét. A tárcsákban azért nem vagy biztos. Nem látom rajtuk a márkát.
Ha lazán fékezek, nyüszít. Idegeimre megy.
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
kk831228
addikt
válasz atos19881101 #138269 üzenetére
Betèt szerintem...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Doki16
addikt
válasz bitpork #138255 üzenetére
Igen, kipróbáltam. Így már tökéletesen működik. Azt hittem van valami komolyabb funkciója is
Qru: A kombinal sajnos nem csinál ilyet. Az A6 sedan-nál nálunk is felnyilt motor nélkül is. A Q5-ben meg már gyárilag motoros. Baromi jó funkció, el tudnám viselni a Passatban is
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
danzas007
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 1999-es 1.8t B5 Passatom, és ha csutka gázt nyomok, majd ha felengedem, akkor a motortérből csörgést hallok. Kissé érces hangja van, nem súrlódó fémes. Ahhoz bírnám hasonlítani mint amikor leejtek pár csavart. Esetleg valakinek lenne valami tippje, hogy mi lehet a baj? Én a vezérműlánc feszítőre gondolok, vagy talán a katalizátor széthullott. Utobbira azért tippelek, mert alapjáraton nincs ez a csörgés, viszont ha leállítom a motort, akkor beremeg kicsit a kasztni és hallani a csörgést szintén. Vezérlés csere most lesz a hetekben, jelenleg 174 ezer km van benne. Előre is köszönöm.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Matthew
őstag
Mágus, K Norbi, bitpork: köszönöm a válaszokat az olajos témára, szerintem dobok egy levelet valamelyik márkaszerviznek is és majd átlagolok.
-
danzas007
csendes tag
diablo1984: Igen, a vezérmű láncos, az működteti még az olajpumpát. A többi cumó szíjas. Ne kérdezd, én se értem.
Danex: Ilyen kevés kilóméternél kettős tömegű lenne? Bár benne van a pakliban, hogy tönkre mehet. Egyébként németországi autó, egy idős házaspáré volt (tényleg, nem viccelek), szervízkönyves és garázsban tartott. Nálunk 2. autónak van használva. Szóval kímélve volt és van.
[ Szerkesztve ]
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok !
9n poloba, hogy lehet izzót cserélni a belsőtér világításba? Vagy egyáltalán szétszedni az egészet?
Az egyik nyomógomb kontaktos, és nem lehet kikapcsolni az olvasó lámpa részt csak játszadozva félig benyomva. Most meg sikeresen le is merítette az akksit pedig délőtt még sikerült kikapcsonom.
Próbáltam vékony csavarhúzóval a plexi körül, de nem pattant ki, féltem hogy elreped.
Előre is köszi
Róla lenne szó -
diablo1984
veterán
válasz danzas007 #138279 üzenetére
Ja, az egy rövid, vèkony lánc(ami nem vezèrműlánc), az nem csattog, mert ha már annyira megnyúlna, hogy hozzáèrjen valamihez, akkor már règen nem hajt.
Kettőstömegű főnökömnèl 74e km alatt ès 3 èvesen lehasalt 1,4 tsi-ben.... nem tudom, hogy az 1,8t-ben van-e egyáltalán.... -
Morris
veterán
Lassan új szerelemgyerek lesz, csak a típusát nem tudom még.
A jelöltek:
Audi A4 2.0 TFSI
BMW (3-as vagy 5-ös)
Skoda SuperB 1.8TSI
Esetleg octavia RSSzerintetek?
2.5m lesz rá. -
Kiskokó
veterán
válasz bitpork #138238 üzenetére
Hahha nekem is ugyan ez volt pár hete
Ablak emelő bowden elszakadt...bontott cucc (komplett keret ablakkal, szerkezettel 15K meg 7K szerelés)
Persze nekem is ki kellet venni keretestől... mondtam a szerelőnek hogy maradhat így fasza kis keret nélküli ajtó Coupe A6 meg Tuareg[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest