-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
-
golfvariant
aktív tag
Golf 7-hez hol találok kezelési útmutatót? (az se baj ha magyar )
-
tomcsi23
veterán
válasz golfvariant #116602 üzenetére
A kormány alatt/kesztyűtartóban szokott lenni.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
K Norbi
addikt
Nem piskóta [link] végig büntették a népet.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Mágus2 #116600 üzenetére
Ne is mond...
Még tesómnak amikor néztük a BMW-ket.. Megnéztünk egyet bőven a rászánt ár felett (9,5millióért)
Csábitó vezetett szervizkönyv 65ezer KM...végül is csak a teljes baloldala és bal eleje volt legyalázva...
Az is érdekes volt hogy a BMW elektronikus szervizkönyvében is tényleg 65ezer km volt viszont nem tudtuk hova tenni hogy miért volt bejegyezve hátsó fékbetét csere 5ször is ...
a vezető oldali ajtó úgy szorult hogy bárhol megbirtad állítani.. az ajtó szervón meg lehetett hallani hogy szenved mikor behúzza.meg ilyenek..
1 hete volt fent a hirdetés, mi otthagytuk. 3 napra rá már nem volt meg... és nem 2-3-5 milliós kategória...[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
TaaT
nagyúr
válasz golfvariant #116605 üzenetére
Give them hell Ukraine!
-
addikt
Van itt valaki aki esetleg dunlop sport blueresponse nyarigumival kapta a vw-jét?
Csak en talalom hangosnak?
Teli gumi utan nekem kicsit hangosnak tunik mindenesetre. A téli egy continental wintersport volt.
Vadi uj mindegyik szett. Esetleg attol lehet hogy a nyarigumi alufelnin van?
Olyan jo csendes volt most meg van egy ilyen zavaro morajlasa. Engem legalabbis zavar.
Azt hittem a nyari gumi meg csendesebb lesz. 68 db a gyari ertek az abroncs honlapjan. -
molnarpeter
nagyúr
válasz ImpersonatoR #116613 üzenetére
Mik a méretek? Nyomás rendben?
-
addikt
válasz molnarpeter #116614 üzenetére
215/55/r16
Nyomast nem is neztem most csereltek a kereskedesben de majd ma ranezek. -
mazacar
tag
válasz ImpersonatoR #116615 üzenetére
Nekem ugyan nem gyarilag..de 1 honapja vannak fent 195/50 r15 meretben..ugyanugy alufelnin (bar nem hiszem,h szamit) es nekem is hangosabbnak tunik a telihez kepest ( Nokian wr d3)
[ Szerkesztve ]
-
i-sti
senior tag
Ti hogyan véditek az autóitokat a kőfelverődések ellen?
Egyre több helyen találok apró pontokat a sárhányókon. A peremein amik a legközelebb vannak a gumihoz.
Láttam, hogy az A4 Allroad-okon van egy olyan műanyag védő réteg a perem.
Az segít, vagy inkább csak dízájn elem?Novum Forum Siculorum
-
Fr3eWar
őstag
válasz ImpersonatoR #116615 üzenetére
Mi a golfot conti-val kaptuk, ami csendes, de az 15-ös.
Milyen autó? Mert golf esetén a normál gyári méret 205/55 R16 lenne, nem 215.A kereskedésben nézegettem valamelyik nap, kb mindegyik autón más abroncs volt. A Polo-kon Kumho... A Golfok- conti/hankook, Tiguan-on pirelli volt, Passat highline-on conti 5.
-
Mágus2
Közösségépítő
Dunlop sport itt is hangos, bár 225/45, viszont szerintem túl kemény az a gumi, nálam nem kopott semmit egy év alatt, szerintem az aszfalt kopik alatta.
[ Szerkesztve ]
-
McSzaby
őstag
Az miért van, hogy felhívok 3 szerelőt és mindegyik húzza a száját egy vezérműlánc csere miatt? 1 vissza is utasított. Ennyire "rutin" feladatokat akarnak csak csinálni, vagy mi a pénisz? Mi olyan nehéz ebben?!
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
brumi1024
veterán
válasz Fr3eWar #116619 üzenetére
Nekem az A3 Pirelli P7 Cinturatoval jött, 205/55R16. Érdekes módon az előd G6-ot is ezzel(/ennek egy korábbi változatával) szerelték. Egyébként csendes, szerintem kicsit csendesebb mint a G6-on lévő korábbi változat, de ebben bennelehet az autó csendesebb mivolta is.
(#116617) I-sty: A családban lévő Q3 Offroad csomagos, abban van olyan műanyag védő, egész jó kőfelverődések ellen. 43k km után (kopp-kopp) olyan, mint újkorában.
[ Szerkesztve ]
-
g4bb3r
tag
Hali.
Két dolog amivel a nagyérdeműhöz fordulok. Delikvens: Seat Toledo mk2 (vagy 1m2) 2003 1.6 16v BCB
1. Már írtam korábban, hogy ha kint áll az esőn akkor befolyik a viz az anyósülés lábterébe (nem áll a viz de egy éjszakai eső után volt mondjuk 1dl a gumiszőnyegen). Ha menet közben kap el az eső nem ázik be.
Kaptam pár tippet / keresgettem énis neten hol vannak általános helyek ahol ezek a szériák (Golf mk4, Bora is azt hiszem) beázik. Mivel főleg garázsban állok ezért most szántam rá magam. Minden helyet megnéztem ami szóba jöhet leszedtem az ablaktörlőket meg a szélvédő alatti műanyagot - mert állóltag a lefolyók ott el tudnak tömődni falevéltől etc. Tiszta volt minden 2 db levelet találtam benne. Megnéztem a pollenszűrő környékét, házát is hátha a gumi ért el de az is rendben volt. Sárvédők mögül kitakarítottam a retket, vezetőoldalon alig volt valami de anyós oldalról kiszedtem 5-6 maroknyi retket. Biztos , hogy nem az ajtók felől folyik be mert amikor volt ilyen akkor megnéztem kézzel és a kesztyűtartó alatti műanyag rész nedves volt. Egyetlen szembetűnő dolog volt , hogy a szélvédő alsó részén a gumi eléggé él van érve -e esetleg ő lehet a bűnös? Sajnos nem fotóztam le. Érdemes elmenni szélvédőshöz és új gumitömítésre kicserélni vagy valami sziló szerű ablakra való tömítővel húzzam be? A szélvédő alatti műanyag rész is meg van már kicsit vetemedve nem fekszik fel teljesen a szélvédőre főleg az anyósülésnél.
2. A vezetőoldali ablakemelő, kp zár kapcsoló csoportot körülvevő műanyag keret (amint rajta van a tükörállító kapcsoló is) régóta lötyög, "kijár. Megnéztem kb 1 db rögzítő fülecske maradt épen és nem marad a helyén. Próbáltam találni ilyet de szinte egyáltalán nincs vagy csak nagyon drágán (ebay 52 EUR ), magyar alkatrész oldalakon sincs.
Etka szerint a cikkszáma: 1M0867163D
Hol próbáljam meg még? Bontó? Vagy építsek rá füleket a filléres neppertrükkel? pillanatragasztó+szódabikarbóna?
-
knuckle
aktív tag
nekem is ilyen van, igaz nem gyárilag, és ráadásul skodán, de szerintem meg pont extrém halk, szerintem nem is kopott semmit, pedig már egy 10-est biztos elgurultam vele...
"...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
nagyúr
Sziasztok!
Édesapámnak keresek gyári, 14"-os VW dísztárcsát, 4 db-ot, ilyet: [link]
A 2001-es VW Polo Classichoz (6KV2) is ilyeneket kaptunk, mikor vettük újan az autót.
Egyszerűen nem találok, vagy ha igen, csak 1-1 darabot, vagy széjjelcseszettet.
Hol vehetnék egy 4 db-os szettet? Külföld is jó.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
mm00
aktív tag
Valaki tudna mondani cikkszámot 2007-es VW EOS jobb első Xenon fényszóróra? Valamiért elrepedt az egyik oldala és elkezdett párásodni, úgyhogy muszáj lesz cserélnem.
Azt látom rajt, hogy Valeo gyártotta, de ennél többet a rajta levő számokról nem találtam meg. [link]
Módosítva:
Talán ez lesz az: [link]
1Q0941754A vagy 1Q0941754B, mindekettő jó vagy csak az egyik?
[ Szerkesztve ]
-
i-sti
senior tag
Most jöttünk "szerelőtől". Beszéltünk a vezérlésről. Azt mondta, hogy ők a szervízben a km-t veszik figyelembe nem az évet, és hogy a maradék 50k km túl sok, hogy most történjen valami.
Nem vállalgaranciát, hogy nyugodtan elmehetünk 210-220ig, de nem is beszél rá minket, hogy csereljük ki.
Azt mondta, hogy döntsünk mi. Így lehet, hogy várunk 190-200ig. most 166ban van.B8 CAHA 2011
03L198119: Ebben a kitben nincs vízpompa?
[ Szerkesztve ]
Novum Forum Siculorum
-
Qru
MODERÁTOR
válasz i-sti #116635 üzenetére
Láncnál csak a km számít az kvázi nem öregszik de ha szíjjas akkor én nem kockáztatnék. Drága mulatság ha szakad. Haver is spórolt ezen mert hát jó van az úgy, még nincs meg a km... csak hogy már 6 éves volt a szíj. Aztán jött a pislogás mikor az érdi emelkedőn elszakadt és megkapta a generálról a számlát...
#nincsbennetarcsi
-
Dot
őstag
Ismer valaki Fehérvár környékén jó autó villamossági szerelőt?
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
TaaT
nagyúr
válasz i-sti #116640 üzenetére
Amúgy lehet az zavart meg hogy a gates powergrip szíj amit beraktak az érdes felületű kívülről, a gyári meg lehet sima volt, ahhoz képest nagy a különbség. A belsejéből meg nem hiányoztak fogak, nem volt szétrepedezve, azért írtam hogy jól nézett ki, de mivel 5-6évente cserélni kell ezeket kilométertől függetlenül ezért mindegy is.
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest