- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacess
tag
válasz focvis #109298 üzenetére
Én is arra gyanakodtam először de úgy tűnik nem. Tegnap éjjel és ma kb. 30-40 km-t mentem/mentünk csak amiatt hogy próbálgassuk, hallgassuk mi és hogy idézi elő. Persze volt minden amit kéz és láb elért. Nagyot fékez, kanyarban fékez, kézifékkel játszik stb., de nem vagyok előrébb. Azért még holnap megpróbálom amit te javasoltál, hátha.
rihi1: Azt is ellenőriztük már de úgy tűnik rendben van, nem tud mozogni. Azért köszönöm!
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Tomsy07 #109297 üzenetére
Az utas oldali A oszlop tövében, a lábtérben. Az oldalsó burkolat alatt. G251 jeladó.
Az utas oldali ajtó alsó sarkánál lévő belső A oszlopon lévő műanyag takaró alatt. A sofőr oldalon ida van felszerelve a géptető nyitó, az utas oldalon 1 vagy 2 csavar fogja csak azt a takaró elemet, alatta valami ilyesmi lesz:
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Lacess #109301 üzenetére
Nekem volt ilyen csak kanyarba csinálta fémes hang jött előröl, a fékbetét ért hozzá a tárcsához. Kifújtam kompresszorral, meg slaggal jól kimostam. Szétszedtem és bekentem Bosch Superfit zsírral amibe csúszkál a betét, meg a 2 csavart ami fogja. [link] Azóta fasza!!
Nekem amióta bejött a hűvösebb idő jobb hátulról érdekes kopogó hang jön, ha rosszabb az út csak akkor hallom, nem tudom eldönteni belülről jön, vagy kívülről. Elég idegesítő a hangja szilent kezd lenni?
Kiszedem az üléseket meg kapatartót, a biztonsági övet is megbuherálom nem tudom eldönteni mi ez a hang. Mintha a doblemez lenne, porvédőt nekem is cserélték nincs leszakadva.
Van egy tervem régi Nokia C5 telómat oda szigetelő szalagozom a tank mellé elindítom a diktafont. csapok vele egy kört és akkor meglesz remélem a ludas.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Hikvision #109307 üzenetére
Hallottam már róla, mindenki dicsérte 👍 És ezek szerint nem is drága.
Bár én a háztáji megoldásokért rajongok általánosságban (gyógyszertári glicerin, WD40, duct tape, Coca-Cola bogároldásra, ecet a mosógépbe - az öblítőszer helyére - Calgon helyett, stb.)
@TaaT: Cool 🍻
[ Szerkesztve ]
-
Firestormhun
senior tag
Ez a sportsvan nagyon nem akar engem. 1060(!) km-en áll az óra és hideg indításnál alapjáraton masszív mellékzaja lett a motornak. Nem saját videó, de pontosan ilyen a jelenség:[link]
Sajnálatos hogy a gyártó minőségbiztosítási színvonala messze nincsen összhangban az autó árával.
...
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Firestormhun #109310 üzenetére
Valami csapágyas lett. Szerintem garanciában megcsinálják.
-
Vettel mar mercit v bmwt?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
brumi1024
veterán
Bajban lennék, ha mondanom kellene egy gyártót ahol ez nem fordul elő, még prémium kategóriában is. Sajnos ez mindenhol előfordul.
[ Szerkesztve ]
-
SPeti1984
senior tag
Szeretném a segítségeteket kérni. Egy 2009-es VW Tiguan magyar nyelvű kezelési útmutatójára lenne szükségem online formában vagy pdf-ben. Tudnátok ebben segíteni Nekem, mert sehol nem találtam ilyet.
-
g4bb3r
tag
Nem kifejezetten VAG téma , de.. Gondolkozom egy utólag beszerelhető tolatókamerán pl ezen. Ráadásul ma akcios a webshop 11.11 akció vagy mi..
Kérdés hol tudnám ezt beszereltetni? Nem vagyok nagy barkácsbajnok.. Bármelyik autóvillamossági megcsinálja? Ha jól látom akkor rá kell kötni a kamerát a tolatólámpára áram végett és a kábelezést végigvinni valahogy a visszapillantóig..
tudom tudom tanuljak meg parkolni bla bla bla.. de elég nagy segge a kocsinak van és inkább veszek egy ilyet ha megkönnyíti az életem szűkebb parkolásoknál
-
nagyúr
RCD 300-ast mire lehet viszonylag könnyen upgradelni?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Mágus2 #109323 üzenetére
Köfi! Gondolom pár funkció nem lesz aktív (légkondivezérlés, navigáció, ilyesmi), de fejegységként minden további nélkül tud funkcionálni, igaz? Van vmi spéci tudnivaló ezen a leíráson kívül?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
i-sti
senior tag
Ez módszer biztonságos? Azaz él nem karcolja meg az ablakot?
Novum Forum Siculorum
-
footy
addikt
válasz Jorus #109322 üzenetére
Legkonnyebben RCD500-ra lehet, vagy ha ujabb generaciot akarsz (RCD310/510) akkor meg kell nezni hogy a Gateway(K, vagy attol ujabb kell) modulod tamogatja-e, valamint szukseges meg a pincsere es egy antennacsatlakozo.
(#109327) bmwsan
Megveheted a gyari modulokat is utolag, de az draga lesz es talalnod kell valakit aki berakja.
Egy Dension modullal jobban jarsz. (Nem azert mert nekem az van elado, hanem mert eloszor en is gyarit akartam, de nem eri meg)[ Szerkesztve ]
-
mm00
aktív tag
válasz bmwsan #109327 üzenetére
bmwsan: Nekem egy Dension Gateway Lite van rákötve, iPhone-al bluetooth-on a telefonálás siralmas, zenelejátszás még türhető, de néha belaggol, van amikor kapcsolódni se hajlandó a telefon. Pendriveról sokszor nem is működik. Ha hívnak, akkor csak úgy lehet telefonálni, ha átváltasz manuálisan a densionra, rádió közben nem tud automatikusan átváltani.
footy: pro nálad jobban működik?
-
footy
addikt
Nekem kivalo, akiknek ajanlottam ((kollegak) is nagy megelegedessel hasznaljak(Audiban). A lite valtozathoz nem volt szerencsem, csak az 500-as es a Pro-hoz. Ezek automatikusan valtanak ha van bejovo hivas, az MFA-ban is keresheto a telefonkonyv meg minden.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Kommentben írja valaki, hogy vízpumpa volt bajos...
-
enddav
aktív tag
-
Firestormhun
senior tag
válasz F_Zolee #109332 üzenetére
Igen, azóta megírták hála istennek mi a gond.
Videó feltöltőjének román vw nem cserélt semmit sem garanciában azzal az indokkal, hogy ez a hidegjárati zaj nincsen hatással a motor normális működésére. A mexikóinak meg kicserélték. Porschénál remélem nem kell majd az asztalt vernem.
[ Szerkesztve ]
...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Firestormhun #109335 üzenetére
Ja, lehet az asztal mögött ülőt kell.
-
kk831228
addikt
válasz K Norbi #109337 üzenetére
Annak a seatnak csak a színe jó...
Az a kasztni gyárlag elmegy de kár rá többet...Az ojudi meg hát alapból is gyönyör...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
K Norbi
addikt
válasz kk831228 #109338 üzenetére
Korzóba szokott tanyázni az Audi! A Seat meg a tuningos srácé volt, már eladta szerintem.
RS6 nagyon adja, most valamelyik jómódú vett egy Audi RS7 et! Meg láttam egy fekete Lamborghini aventadort is! Beszarás élőbe teljesen más mint a neten.Holnap az autókat lelakatolni P13
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
Panaszkodik a barátnő...
- A férjem olyan, mint egy német dízel autó!
- Olyan erős és olyan jól néz ki?
- Nem, sokkal több gázt ereget, mint amit hajlandó beismerni!Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
rob210
nagyúr
Srácok gyors segÍtségre van szükségem.
Párom corolla versojában döglődik az aksi.
55AH J+ os szabvány méret. 242/175/190Ti melyiket vennétek?
Na most van ugye a belépő szintű banner starting bull 15.000.-
Meg van az electric power amiről sose hallottam még 13.000.-
Illetve Best Energy amit meg még nem is láttam sose az 14.000.- viszont erre 2 év gar van a másik kettővel szemben ahol 1 év.Az én szÍvem mégis a banner felé húz hiába na igaz nekem az unibull széria van, kitudja milyen a belépője.....
Renault power
-
TaaT
nagyúr
válasz rob210 #109346 üzenetére
Akkor vegyétek a legolcsóbbat és problem solved, amúgy az a 2 év gari sem valami hanyatt vágós, ha pl 3évig bírja egy aksi normál használat mellett olyat sem veszek többet.
A legtöbb aksi átlag 4évig bírja ha rendesen van használva (és ha jól emlékszem).
Give them hell Ukraine!
-
Magnum_
nagyúr
megjott anyukam Polojara a valtogomb es zsak. Roppantos bilincses megoldas.
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest