-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Firestormhun #108052 üzenetére
A hibát ott követted el, hogy elfelejtetted: ide a klubtagság 40 HD képpel kezdődik
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz !Overdose! #108045 üzenetére
Van, egy 5 csatis. Meg a sok elektromos kütyü, ami a kényelmet szolgálja. De ezeket direkt nem is használtam. Mondjuk télen kicsit kellemetlen így a bőrön ülni.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Magnum_ #108027 üzenetére
Eladás előtt normális jelenség.
Elvileg trafó, de akkor nem oldaná meg az újraindítás. így akár EGR is szorulhat, légtömegmérő is vacakolhat, vagy a fene tudja. Az miért biztos, hogy 1 henger nem járt? Rázkódott, vagy csak erőtlen volt? Hibakód van már?
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Firestormhun #108052 üzenetére
Szép! Golf 7+ ?
-
veterán
válasz K Norbi #108065 üzenetére
Alkalomadtán rákérdezek. A performance csomaghoz 1 mérettel nagyobb fék jár. Köszönöm a linket!
Frankó a piros jel is, viszont azt már kamunak érezném az én autómon, ezért nem tenném rá most. Ha esetleg kap csipszet, utána megfontolandó :-)
Szerk: megnézem az 1LJ kódot.
[ Szerkesztve ]
-
-
Firestormhun
senior tag
válasz bitpork #108053 üzenetére
Ha készítek 1 másodperc hosszúságú 60 fps-es videót full HD-ban az is ér?
Gyorsba lőttem még telóval 3 képet:
(#108059) K Norbi Végül is az, csak átnevezték sportsvan-ra. Szépség relatív, highline felszereltséggel jól néz ki, de az alatt a króm díszítések nélkül annyira már nem.
...
-
válasz Firestormhun #108073 üzenetére
Nem
Viszont látom megy ez ha akarod Nagyon szép a bélése
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
K Norbi
addikt
Szép nagyon! nem is láttam még ilyen jól felszereltet
[ Szerkesztve ]
-
Lacess
tag
Szép autó, használd egészséggel!
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
Typhoon47
senior tag
highline felszereltséggel jól néz ki
mint minden vw
"Education is important but big biceps are importanter"
-
joshua7
veterán
-
-
nagyúr
Belül, vezetve is olyan "egyterű"-fílingje van, mint kívülről? Havernek van ilyenje, és mindig olyan érzésem van benne, mintha Touran-ban ülnék. Talán a kormány laposabb szöge, a magasabb üléspozíció lehet a dolog mögött.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
ßrainiac
addikt
-
Firestormhun
senior tag
válasz bitpork #108074 üzenetére
Aztán mindjárt kapok a fejemre a mobilnetesektől.
Az autó egy kicsit távolabbról. Fényezése limestone szürke, napsütésben szürkésbarna, felhős időben sötétszürke színű.
Az alap alcantara/szövet ülések:
Hátul bőséges hely van, de ide már csak kemény kopogós műanyagok jutottak:
(#108075) K Norbi (#108076) Lacess Köszönöm szépen!
(#108078) joshua7 Az autóról átnyálaztam vagy 200 oldalnyi hsz-t francia/német fórumokon és sokan panaszkodtak, hogy a 17 colos kerekektől kötelező sportfutóművel ráz az autó. Adaptív lengéscsillapításra már nem volt keret, így maradt a 16-os felni alap rugózással. Amúgy igen, legalább 17 colos kerekekkel és azzal a másfél centis gyári ültetéssel jobban nézne ki. [link]
(#108080) Jorus Fogalmam sincs milyen az egyterű feeling, soha nem ültem még olyan autóban. VW szerint 4 személyes városi mini egyterűnek minősül. Vezetést tekintve Leon mk2-höz viszonyítva érezhető a jóval magasabb súlypont kanyarokban. Az üléspozíció pont olyan hogy szintben lehet beülni, nem kell se felmászni, se bezuhanni behuppanni.
...
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Polo 9n 1.4 16V 75LE BKY motorkódosba még az eredeti, 10 éves 44Ah 220A Exide van még benne, de néha már rakoncátlankodik. Milyen akkut érdemes bele vennem?
Zola
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz !Overdose! #108088 üzenetére
Mer' buta vaaagy.
-
!Overdose!
őstag
válasz Mágus2 #108089 üzenetére
Tudom-tudom. Pedig próbálkoztam olyan kulcsszavakkal, mint EuroNCAP vagy Euro-normák, de zárt ajtókat döngettem. Azért kíváncsi lennék, hogy a sok szemellenzős közül hányan választanák a kettő közül valóban az Integrát, ha ingyen lenne.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
-
veterán
válasz tomcsi23 #108070 üzenetére
Óóó waze....
További 13 kép, összesen legkevesebb 34 HD fotó eddig . (pont)
Képek:
- Bp 12- B.Füred - oda-vissza: 7,7 l/100km, csak 1 Mercedes Vito tgk.(!) előzött meg. Útközben találkoztam a kocsim ikertesójával (mínusz LED).
- kocsit mostam a holnapi eső előtt. király a Wolf's nano viasz, a bogarak szinte maguktól leestek.
- diszkós belső világítás
- olajat nem eszi (még), gyárilag is kasztrolt adnak a TSI-hez !4!!!44!!!Eddigi átlag: 9,2 l/100km, sok volt a város.
@Laci: 53-as matrica kell rá, GTI logót majd később pimpeljük
@Firestormhun: fasza gép, Grat!
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Lécci, lécci!!!
A garázs gyenge fényénél fotóztam, de ha beteszed az összefoglalóba, hogy csakatéesibecsakakasztrolt, akkor örömmel készítek majd jobb fotót is a témában.
@bitpork: sok város, bejáratós, 18-as kerék. Hosszabb távon 8-8,5-ös fogyit vizionálok. (crossing my fingers)
@Ace: rendes emberek a golfosok, magyar volt? itthon nem lehet 5 a. GTD-t venni sajna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest