- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zoo8800
veterán
válasz SPeti1984 #163904 üzenetére
Egyelőre nincs vele baj. Nekem alig fogy az olaj, 11.700 km alatt maxról 1/2-re ment le a szint, ez kb fél deci /1000 km olajfogyasztás.
A VW-ülésekre több panaszt olvastam, én se vagyok odáig értük. Helykínálat tuti jó lesz az egyterűben.rip and tear, until it is done
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz SPeti1984 #163967 üzenetére
Lehet, viszont az még érdekes, hogy a mostani előtti 1.9 PD-mnek 6. tulajdonosa van, miközben én voltam a harmadik és nem volt hiteles. Elméletileg annál van, akinek eladtam 4. tulajnál és a eredetvizsgás képek is ezt igazolják. Ja, és csak akkor kerül a bank nevére az autó, ha lízinges.
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
válasz SPeti1984 #163963 üzenetére
dolgoztam ilyen helyen, maradjunk annyiba, hogy ha nem vmi putri helyen volt az autó, akkor ott az a fontos, hogy pöpec legyen, mert ha rossz valami, akkor mehet a csereautó, szóval mindig patika állapotban voltak az autók.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
macilaci78
nagyúr
válasz SPeti1984 #168580 üzenetére
Ha igazolható az állapot és a futásteljesítmény, akkor hahu-n meghirdetett azonos típusú, kivitelű, motorú autók ársávjának felső negyedében érdemes.
Illetve döntse el magában, hogy árulni akarja, vagy eladni? Utóbbi esetben alkuképesebb lehet az ár.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
veterán
válasz SPeti1984 #191741 üzenetére
Itt is csak ugyan azt tudják leírni neked:
- Az 1.5 TSI az eddigi legjobb TSI motor, jól megy, keveset eszik
- De sajnos csak a 7 sebességes szárazkuplungos DSG-vel párosítják, ami meg nem olyan jó
Innentől ha mindenképp VAG kell, te döntesz, hogy megveszed az 1.5 TSI-t manuálissal, vagy veszel nagyobb motorral, olajos váltóval.
Én városba priust vennék, az is tartja az árát, bár újat nem kapsz ennyiből, meg nem is suv, 2-3 éves mondjuk van.https://tinyurl.com/rasoapro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest