- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
válasz
sz.balazs.95 #116 üzenetére
egyelőre pauzára tettük, zárom a topikot is
-
tényleg, most ezzel a bitmarkettel mi van?
-
Aethel
aktív tag
Csak érdeklődnék, hogy ezt a BitMarket dolgot teljes egészében lelőtték? Nem is várható hogy esetleg a közeljövőben újrainduljon
Kár lenne érte..
-
Kicsit régi a topik, de másik nincs...
A bitmarket keresője nálam nem működik. Akármit írok be, csak frissíti az oldalt, de nem keres rá az adott kulcsszóra.
-
PapaMaci
őstag
?
-
PapaMaci
őstag
Sziasztok!
Miért csak ezek a boltok vannak fent, akik fent vannak?
Mi alapján kerülnek ide a boltok, és mikorra várható, hogy bőbebb lista legyen?
Egyszóval mikorra tervezitek, hogy használható legyen?BTW jól néz ki!
-
sislaciii
aktív tag
Sziasztok! A vélemény írásnál csak az írhat, aki valamelyik bolt közül vette az adott terméket, vagy akinek tulajdonában van, pl HarverApróról vette?
-
LucyFerr
csendes tag
Tetszik az ötlet, de:
Nézegettem a Jó árak rovatot, de ennyi téves infót még sehol nem láttam. Csak egy példa:5 gombos egérhez 3 gomb írva, holott a képen is látszik, 5 gombos. Gondolom az adminok csak átveszik ezeket az infókat, de a lap hitelességét rontják az ilyenek. Feltéved valaki aki még nem ismeri az oldalt, rákattint, ha hozzáértő akkor levonja a téves következtetését "gagyi oldal", nem hozzáértő akar ez alapján vásárolni, hát az jól "megszítta".Tisztelt üzemeltetők ne rontsátok le a lap színvonalát ennyi téves infóval. Töröljétek azokat a cégeket ebből a rovatból, amelyik még annyira sem tiszteli leendő ügyfeleit, hogy valós adatokkal hirdesse termékeit. Ha jól tudom a félrevezető reklámért be is lehet perelni a reklámozót.
-
kraftxld
félisten
Tetszik az oldal, csak pl memóriákat egyáltalán nem találtam, vagy én vagyok a béna?
-
kis türelmet kérünk a hibák javításával, sajnos nem olyan egyszerű, h átírunk valamit (nincs teljes kontrollunk az adatok felett egyelőre). de a leírt szó megmarad, a hibákat érzékeljük, amit lehet, javítunk.
-
kisza25
félisten
csak egy két hiba
pl VGA-kon belül próbáltam keresni és 5750-re nem adott ki egy találatot sem, csak HD5750-re ez normális, vagy azért van, mert egybe van írva?
ezeket ti csináljátok, vagy így jön át pl itt egy Phenom II doboza van egy Intel procinál
a postaköltség ki van számolva, de ahol nem fix, mint pl. IPON 2500Ft- ja ott általában nem stimmel, csak, ha Bp-re szállítanak(én vidéki vagyok)
itt pl el van írva az órajel 2700 vs 2000Mhz
amúgy nagyon tetszik, már itt nézem az árakat -
Antibazsi
aktív tag
Ha beírom a keresőbe , hogy 'HD5850' a három találatból kettő rossz.
A Gigabyte HD5850-nél AMD Phenom II 925 X4 AM3 BOX termékre mutat a forgalmazónál.A kiírt ár is a processzorhoz tartozik.
Az MSI HD5750-esnél a chipkészlet van el írva,így kidobja azt is.Itt is el van írva a chipkészlet és ha a HD5770-re keresek kidobja.
-
Antibazsi
aktív tag
Az elírások és hibás keresési találatokat jelezhetjük most is vagy még annyira béta a dolog,h várjunk vele?
-
törölt tag
szoval feltalaltam a spanyolviaszt.
gondolom a masfele csoportositason is mar dolgoztok, pl feldolgozni a megkapott strukturakat es azt ugyan tobb eroforrasert cserebe, de dinamikusan kirakni, mintha 'symlink'-jeitek lennenek.
akkor csak hajra!
mod: kicsit erthetetlen, amit irtam. szoval pl lehet generalni a strukturakbol egy sajat adatbazis-szeruseget es azt tolni a juzer ele opcionalisan.
-
-
törölt tag
az ertekeleseket lehet h ki lehetne egesziteni a hozzajuk tartozo szakmai forumok v csak akar kiemelt hozzaszolasok linkjeivel. tudom h nagy melo... talan a kovetkezo verzioban, ha lesz ra igeny. lehet h eleg lenne egy keresest linkelni. mert igy mar egy csomo termeknek lenne kvazi ertekelese. ha mar ekkora ismeretanyag gyult itt ossze. (es akkor ez lehetne a tobbi oldal szamara kovetendo pelda, linkelhetik a ph!-t
)
es azok a termekek, amik mar voltak a ph!-n tesztelve es kaptak plecsnit, mar eleve a kilistazasnal lehetnenek plecsnisek, megkonnyitve a valasztast
es persze megnehezitve az oldal automatizalasat. (ezzel is lehetne jobb mint a tobbi hw-valogato oldal. upsz, juteszembe argep csinal ilyet, csak nem sajat tesztjeikkel)
es lehetne szinten a cikkek/hirek alapjan osszerakott komplett konfig (3-5 kategoriaban), akar sajat fantazianevvel es ajanlott helyettesitokkel, ha nem pontosan ugyanaz kene a kuncsaftnak.
egyebkent nagyon tetszik, drukkolok. eloszor megijedtem h a sokadik lesz a sorban, de amig a tobbi ilyesmi oldalon nem latom a fejlodes lehetoseget (talan mert nem kozosseg alakitja), addig a bm! lehet kovetendo pelda a tobbiek szamara
drukkolok!
mod: hehe, a bitmarket is automatikusan !-lel irtam. nem csoda, a ph!, ma!, gp!, itc! sokkal egyertelmubben meghatarozza a ketbetus roviditest, mint ! nelkul
-
DJILLI19
csendes tag
Gratulalok hozzá mert nagyon hasznos és nagyon tetszik......
-
válasz
Janoska26 #88 üzenetére
a legfrissebb állapot a mostani, így ami most nem oké, az nem oké.
naponta frissül egyszer, hajnalban minden. persze minden boltnak joga van nem megfelelően karbantartania az adatait, ezt sajnos elég nehéz szűrni. viszont lesz majd boltok értékelése is, meg minden, remélhetőleg ez rákényszeríti őket arra, h figyeljenek oda az adataikra.
-
Mennyire vannak ezek a dolgok frissítve, mert nem 1 terméknél az irány a boltra kattintva, az jött elő, hogy nincs ilyen termék
vagy ez ezért béta csak, hogy lássuk így fog kinézni, ha minden frankó lesz?nem kötekedni akarok, csak kérdem, nem akarom, hogy ez is annyira jó legyen, mint az árgép pl
-
Vasinger!
nagyúr
Miért nem található egy Noctua márkájú termék sem? :\ Az egy dolog, hogy nincs fent mind, de hogy egy sem.
És Logitech Z-2300-ból is 2 van a listán.
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok ...
... találtam itt egy kis bakit:
A 15TB az nem 1500GB
Ennyiért pedig egy 15TB-os HDD ajándék lenne.
Tudom, csak béta verzió ...
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egyszerű kérdés: Ez egy argep 2 lesz, ha jól látom, olvasom? Mert ha igen, akkor hajrá.
-
TomiLi
addikt
válasz
localhost #78 üzenetére
Ez nagyon jó! Tetszik! Gratula!
Gondolom mivel a kezdeti stádiumban van a dolog, még lesz fejlesztve! Már többen jelezték, így én i csatlakoznék, hogy a hardver részben nagyon szuper lenne, a további kategóriákra lenne bontva....Mint PH. apró
Szerk: localhost: sorry, nem neked akartam válaszolni, hanem csak úgy hozzászolni a témához!
-
localhost
Közösségépítő
-
old gray
addikt
Integrált árgép.hu rengeteg téves információval és az EU ilyen szarokra szórja a pénzt miközben máshol sáros utakon kell az ott élőknek közlekedniük mert nem nyert a pályázatuk.
Szánalmas.
-
Nyiscsák
aktív tag
Sziasztok!
A termékleírásokat át kellene még nézni mert vannak benne hibás dolgok! Amúgy gratulálok az oldalhoz!
-
DeFranco
nagyúr
Más: a PC Land-nak szóljatok már oda, hogy a bruttó árakat adja meg, ne a nettókat (vagy javítsátok, ha nem az ő sara). így mindenhol a lista elejére kerül, de így a sorrend is megbízhatatlan lesz, ami nektek is rossz. Eddig 6 terméket néztem és 6/6 a fail arány.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Nagyon örülök én is, hogy összehoztatok egy ilyen oldalt is. Szerintem ki kellene rakni egy linket a főoldalra és a fórumra is, hogy mindig kéznél legyen. Tudom, könyvjelző (meg sapka-sál), de jó ha szem előtt van, hogy ha lusta a paraszt, akkor is megtalálja.
-
WD40
aktív tag
Rossz helyre írtam, akkor "áthelyezem" ide:
A Hardverek kategóriában nincs olyan, hogy Memória. Ez kimaradt, vagy még nagyon béta?
-
GALARDO
addikt
Nagyon szuper!
-
válasz
runner 125 #67 üzenetére
De! Es ennek en pl.: nagyon orulok. Mar reg vagytam egy ilyen oldalra, ami igenyes, nem osszeta'kolt, mint sok ilyen jellegu oldal. pl.: mas ilyen jellegu oldalakon gyakran kavarodott bele egy adott nyomtatohoz mondjuk a festekpatron, es maris nem 15000-t hanem 3000-t irt legkisebb arnak. A pixmania-s unreal a'rakrol mar nem is beszelve...
Szoval nagyon orulok a bitmania-nak
-
runner 125
nagyúr
Király.
..amúgy argep jellegű nemde?
-
JetiRulez
őstag
válasz
Psychonaut #2 üzenetére
Eddig az Árgépet használtam, de legközelebb itt is körülnézek. Biztos vagyok benne, hogy nem fogok csalódni.
-
A termékek infóját ki(k) frissíti(k)?
-
Ez nagyon jó ötlet! Kár, hogy még csak kevés cég mozdult rá.
-
RootRulez
félisten
Ehh, billentyűzet kategória nincs?
Vagy én nem látom?
-
Gh0sT
addikt
Olyan fejlesztés tervbe van-e véve, hogy teszem azt "feliratkozom" egy termékre és ha annak ára x Ft alá csökken, akkor kapok róla egy e-mailt?
-
Dany007
veterán
A shopok mi alapján kerülhetnek be? Vagy most így az elején akárki bekerülhet, hogy legyen választék?
Csak mert manapság sokat olvasni arról, hogy a webshopok mennyire tisztelik, illetv tartják / nem tartják be azokat a bizonyos törvényeket. -
aXXon
őstag
Jó lenne, ha lehetne a találatokat rendezni, ár, vagy esetleg név szerint!
Egyébként kiiiiiiiiiiiiiiiiirály
-
fasyrt
őstag
Elég régóta passzív tagja vagyok a ph-nak, de ez megér egy postot.
Az ötlet jó, a megvalósítás is alakul, ha nem fogtok beszürkülni a többi árösszehasonlító oldal közé, akkor van jövője. Viszont én szívesen látnék egy ph! boltot/webshopot is, ha már. A reputációtok megvan, "csak" szellemi és anyagi tőke kérdése az egész. Nagyon hiányzik a nívós szolgáltatás a magyar kisker piacról.
Gratulálok az új fejlesztéshez, illetve a pályázat sikeréhez!
Mindazonáltal szomorú, hogy a bürokrácia ennyire lassan őröl. És persze megy a panasz, hogy nincs növekedés, meg ilyen rossz és olyan rossz. Ha ne adj' isten az állami szervek sebessége és színvonala nője, rengeteg rejtett erőforrás/rosszul hasznosított energia szabadulna fel. Kételkedem, hogy én ezt még meg fogom élni.
-
törölt tag
Csak átpörgettem egyelőre (újszülöttnek minden vicc új ,lol) de nagyon korrektnek tűnik. Ha a MA/ITcafé fórumain kicsit komolyabbá válik a moderálás, a PH! birodalom nemcsak az IT lapok terén, hanem a ganze magyarnyelvű interneten az egyik legigényesebb tartalomszolgáltató lehet (személy szerint magyar nyelven semmiféle más (nemcsak it-s) híroldalt, fórumot nem szoktam olvasni, csak MA-t és időnként PH!-t.
Csak így tovább!
-
Viktor77
titán
Egyes Intel prociknál hiányzik egy pont a névből.
Pl.: "Intel 2 7GHz Dual Core 2MB dobozos Socket 775 E5400" -
Winner_hun
félisten
Hmm most nézem csak hogy a BitMarket logó mellől eltűnt néhány ikon
-
KEndre
HÁZIGAZDA
-
Cathfaern
nagyúr
Az ötlet tényleg jó, csak lehetetlen megcsinálni. Az a probléma, régen az online rendelések e-mailen is mehettek, mert nem volt a webshop egybehegesztve az adott bolt raktár és stb szoftverével (régen sokszor a bolt oldalán lévő "megveszem" is egy e-mailt küldött el), így működőképes volt a rendszer, amit leírt. Jelenleg azonban a boltok jó részében ezek összefonódnak, tehát ha nekik e-mail érkezik rendelés, akkor azt valakinek át kell vinni a belső rendszerükbe, ami jelentős plusz munka számukra. Így a boltok nem fogják ezt bevállalni.
-
Ez nagyon-nagyon nagyon lesz, mire kiforr...
-
Konflikt
addikt
ez nagyon zsir lesz, ha elkezd porogni!
-
Winner_hun
félisten
Ennek volt más neve ezelőtt? Vagy az még egy külön portál lesz?
-
kételkedem
addikt
Tudom, nem sok információ tartalma van a hozzászólásomnak, de ez tényleg nagyon jó lesz!
-
xabolcs
őstag
+1
ez a kulonvalogatas tenyleg erdekes, mert a Linksys WRT54GL es a Linksys WRT54GL kozott csak egy eliras a kulonbseg:
ami az elsonel enthernet, az a masodiknal ethernet.a gyonyoru kekes szint senki se emlegeti? nalam kulon jo pont az is!
-
Badman 4ever
őstag
Szuper kis oldal ez is!
-
Hasek
Közösségépítő
Tetszik, jó ötlet!
A termékeket ki teszi fel? Mert például ez a kettő, szerintem ugyanaz: [Asus - VW193DB] , [Asus - VW193D-B]
Már csak azért szúrtam ki, mert nekem is ilyen van(a kötőjeles változat)
-
Dany007
veterán
Hja, nagyszerű kezdeményezés!
Az egyetlen dolog, ami szerintem nincs megoldva, hogy mondjuk PH!-s regisztrációval is rendelhessek cuccokat. Ne kelljen már 65 különböző webshopba beregiznem ahhoz, hogy rendelhessek.
Asszem a depo ilyen volt régen. Volt egy depos reg. Aztán kidobta a boltokat ahol megvan a cucc, én meg megvettem minden nélkül. A boltok kaptak egy depos levelet, felhívtak, lecsekkoltak azt kész.
Most meg az van, már a depon is, ha rendelek valamit, akkor egyszerűen átdob a bolt oldalára és kész. Regizzek be, keressem ki újra és rendeljem meg.
Na ilyenkor szoktam inkább felhívni a boltot, és telefonon megrendelni, de ezt nem mindig szeretik, főleg nem nagyobb értéknél, ami érthető is.
Na, ez csak egy ötlet. Attól függetlenül is nagyszerű munka. Csak gratulálni tudok!
Ha, ez a kollektív regisztrációs dolog még megvalósítható lenne, akkor biztos, hogy überelne mindent a neten. Szerintem. -
keIdor
titán
Szép munka, már megy is a kedvencek közé!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Csak átsuhantam a totyikot, szóval énkérek elnézést ha elkerlte a figyelmem,de kérdés: Forgalmazók hogyan kerülnek/kerülhetnek ide fel?
BTW nagyon szép munka, és tényleg jó az ötlet is. Nekem mindenképpen nagyon tetszik.
-
Ice!?
őstag
Gratula. Szép munka.
-
Először: Grat!
Többen felvetették, hogy a kategorizálást, és a szűrési feltételeket át kéne hozni az apróból. Sztem is jó ötlet.
Másik ötlet: A két oldalt lévő, üres területet kitöltő szürkét esetleg lehetne picit sötétebbre venni.
-
RootRulez
félisten
Nem lesz külön értékeléses hsz csoport az adatlapomon, a "szakmai/közösségi/apró" mellett? Vagy hova esik az olyan hozzászólás? Nem is számolja a rendszer?
-
fenergie84
addikt
Ez fasza
Így most már nem kell annyira bújni az aprót, szemléletes példákat lehet kiszűrni belőle...
Hatalmas ováció! -
RootRulez
félisten
Meg is írtam az első véleményemet
szééép kééék
-
Mackósajt
senior tag
Ha rámegyek a hardverre, akkor baloldalt kilistázza az alkategóriákat, de az alaplap-CPU-VGA szentháromság kiemelésén kívül semmi logikát nem látok a sorrendben. Nem kellene ennek abc sorrendben lennie (beleértve azt a hármat is)?
Kellenének alkategóriák (pl. legördülő menüben), mert elég zavaró, hogy pl. a merevlemezeknél ömlesztve jelennek meg az SSD-k, a SAS csatlakozós szerverlemezek, a notebook HDD-k, stb. (Csak ne úgy, mint az Ipon aktuális változatában, ahol minden alkategória szint választás után visszadob a lap tetejére, és tekerhetsz le megint a következő almenü kiválasztásához. Iskolapélda arra, hogyan lehet elrontani valamit, ami működött.)
Memóriák lesznek?
A terméknév abc sorrend mellett, ami gyakorlatilag a gyártók nevének abc sorrendje, kellenének más rendezési sorrendek is. Nem a szűréshez, hanem a listázáshoz. Bár az AMD és az Asus biztosan elégedettek lennének a mostanival is.
Nagyon tetszenek a Dell Xeon, és a HP Opteron CPU-k. Vajon különböznek ezek az Intel és az AMD hasonló nevű termékeitől?
Gondolom azért, mert maga a bolt eredetileg így használja, de akkor is furcsa. A részletes leírásban helyes gyártó van.
Kellene valami szöveg arról, hogy mi is ez, mert első ránézésre egy webáruháznak néz ki (igaz, gyorsan kiderül, hogy csak egy portál webáruházakhoz, boltokhoz).
-
Face8814
őstag
A Hardver kategórián belül a számítógépház illetve a táp mint olyan csak nekem hiányzik?
Szerintem bőven elférne!
( remélem nem voltam vak és tényleg nincs ott)
-
sekli
addikt
nagyon jó lesz ez...! Egy-egy kategóriát csak abc-rendben lehet listázni, vagy béna vagyok...?
-
DarkByte
addikt
Egészen pofás, ha bár az egyes termékekhez lehetne több adat. De gondolom ez majd bővül illetve adatszolgáltató függő. Aminek nagyon tudnék örülni, ha az egyes termékektől egyből lehetne ugrani kapcsolódó PH!-s tesztekre esetleg cikkekre.
-
-
Killing
addikt
Jó munka!
-
markusz
csendes tag
Iszonyat szuper lett
-
-
Kíváncsi voltam mikor indul (láttam már korábban is)... Szép kis kínálat van, örülök hogy beindult.
-
most nézem... ez tényleg egy 2005-ös pályázat?
ilyen sokáig tartott mire megkaptátok az összeget, vagy ilyen sokáig tartott a fejlesztés? -
Bencexp
tag
nekem még most sincs automatikusan belogolva, amúgy nagyon állat a cucc, és az előbb már emített problémákon kívül, tényleg átlátható lett. thx
-
nekem külön be kellett
még egy ötlet (bár gondolom ez is biztos eszetekbe jutott): a PH! Aprónak és a BitMarketnek a listázási beállításait szerintem érdemes szétszedni, mert Aprón az utolsó up szerint érdemes sorbapakolni, itt meg ár szerint/név szerint
Panther: okés, köszi
-
de kurva jó
első bug (bár lehet, hogy szándékos): nem voltam bejelentkezve, pedig a lapcsalád többi részére igen
illetve hogy nem lehet átállítani, hogy hány találatot akarok egyszerre látni...
ugye alapból 50/lap, viszont a beállításoknál nincs külön BM-es beállítás, minden más meg 100/lapra van nálam állítvaamik meg gondolom később biztos bekerülnek, de azért leírom
* márkaszűrés-lista egyelőre üres
* kategóriák tovább bontása (VGA-t pl PCI/AGP, meg ATi/NV... stb, stb) -
Pisztillus
senior tag
Most épp csak belekukkantottam, majd otthon bevizsgálom részletesen. De így elsőre is csak annyit tudok mondani: KÖSZÖNJÜK!
-
14adam
addikt
Nagyon brutálisan jó
Majd kategóriák szerintem legyenek benne,úgy könnyeben meglehet találni a terméket pl: videókártya---->pci-e---->ati vagy valami ilyesmi
Meg lehessen leszűkíteni a kört ha valaki keres egy 775-ös lapot például ár szerint vagy márka szerint esetleg chipset szerint
-
Móci
addikt
Nekem nagyon tetszik, marha jó ötlet volt! Már most is elég szép a választék, s jól átlátható a termékinfó, árak...
-
@rglaaf
veterán
Szép munka GRAT!!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Üdv mindenkinek,
Egyelőre minden különösebb hírverés nélkül szeretnénk beharangozni hamarosan induló új portálunkat, a BitMarket-et. Próbálgassátok, teszteljétek, jelezzétek a hibákat!
Panther
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged