Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
DM a 2000 környékén készült dalaival megkedveltette magát, de előtte hallgathatatlan volt.
Ákos-gagyi
Sting-gagyi
Trentrenzormarilinmanson-szupergagyi.
Tátrai-gagyi
Santana, Nickelback, Metallica, helyel közzel elmegy, de egy fillért sem fizetnék bármiért ami velük kapcsolatos....
Iron Maiden-szupergagyi
...szerintem.....[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz spanyoll #3689 üzenetére
...na jóó
íme néhány személyes kedvenceim közül: Chimp spanner, KONG, Machine Head, Morbid Angel, Devin Townsend, de úgy általában minden ami progessziv metál v. brutál...
más stílusban: Miles Davis, John Mclaughlin, Shakti, Bach, Bartók, Stravinnsky,
szinte bármilyen tradicionális autentikus népzene
...a pop más tészta, ott inkább jó dalokat lehetne említeni, mint valamire való előadókat...
....gagyizás viszont csak akkor elfogadható, ha te is ismered kedvenceim legalább feleannyira mint, én az általam minősítetteket.... -
eeXaa
addikt
...ezen felbuzdulva én is megnéztem.... rég láttam már ennyire rossz filmet.... rém unalmas, nem szól semmiről, az egész egy nagy talány, végig húzza az ember kiváncsiságát, és semmit sem ad, egy nagy zagyvaság az egész...
...a látvány viszont tényleg zseniális, esetleg azért érdemes volt megnézni, másért nem... -
eeXaa
addikt
válasz Freddy76 #27481 üzenetére
...figyelj freddy! ...minden tiszteletem, de nállad fárasztóbb figurával sem nagyon találkoztam még itt a fórumon egy jó pár év alatt... fotózás terén! .. amúgy meg nem értem mirefel ez a fenenagy személyeskedés, pusztán technikai dolgokra....
...amúgy ennyi idő távlatából meg elárulhatom, hogy ez a topic az én jóvoltamból jött létre... ha az m43 topicon nem menne az egyenes kommunkáció... -
eeXaa
addikt
válasz Real_Necro #27496 üzenetére
...lányokat inkább, ha lehet...
mert szégyeltem magam, de látom, hogy végülis jól sült el
...jahh ment a szétoffolás, az m43-on, ami számomra eléggé zavaró volt, és valamennyire jogos is..
... panaszkodtam, ennek hatására nyílt ez a topic... -
eeXaa
addikt
...nekem 2 htc volt, de azt soha többet... most note2 van... messze ez a legjobb telefon amivel volt eddig dolgom.... ezért jövőre note4 lessz... hogy miért? Mert abban van 4k
-
eeXaa
addikt
...Egy kis skócia ...a déli részét én is megcsináltam, persze bicaj nélkül
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
..nemtudom vótemár, de úgy gondoltam ezt meg kell osztanom...
-
eeXaa
addikt
válasz aleister #38448 üzenetére
...huszonötév gitározás után, (különböző stílusokban) azt kell mondjam, bár az első klippek megnézése után, én is értetlenkedtem a KAKI lány sztároltságán, az általad linkelt lány(minden tiszteletem mellet) de sehol sincs technikailag KAKI-hoz....
.. van egy egyfajta elvont alter sztem egyedi zenei világa... valahogy magával ragadott mostanra...#38447: ...hmmm, esetleg a neve?
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz madgie #38450 üzenetére
..arról nem is beszélve, hogy csak cover-eket játszik...
...jahh és amit én linkeltem az egy kb. 7 éves felvétel... érdemes pár újjabb klipjére rákeresni...#38452: örülnék, ha ilyen dalokat tudnék technikailag öszedobni ..de amúgysem a technika a zene lényege, szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
...itt egy ujabb gyöngyszem
-
eeXaa
addikt
válasz psycroptic #38457 üzenetére
-
eeXaa
addikt
...nah jó, látom be lett dobva Gilbert, meg a többiek,
Akkor .... Tibi mindent visz! -
eeXaa
addikt
...hosszas gondolkodás után arra a következtetésre jutottam hogy beszerzek egy fuji gépet...
azért itt érdeklődném itt mert nem X hanem filmes Ő lenne az. van vki itt aki használt már efféle jószágot, ha igen megosztaná velem a tapasztalatait, ill. vásárláskor mire figyeljek stb? -
eeXaa
addikt
...bicajosok figyelem! minden idők egyik legepikebb bicaj pusztítása [link]
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
...haliho... tud valaki olyan streamelős linket a vasárnap hajnali mcgeror mecsre ami fizteős minőségi szolgáltatás és nem 100 euró meg hasonlók?
Új hozzászólás Aktív témák
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Lexus, Toyota topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest