Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
kuntics #82918 üzenetére
Sőr, árufeltöltő néha többet keres. Itt max. a szalagmunka meg mindenféle gyár, ahol alacsony a szórás, bár ez is változó. No de ha mindenki ilyen keveset keres, akkor miből jön ki az a csoda nagy átlag? Vagy olyan lesz, mint a klasszikus vicc, hogy Te 8 éves vagy én 80, akkor átlagban 44 évesen miért nem tudunk dugni?
-
tvamos
nagyúr
válasz
kuntics #81366 üzenetére
"Esélye szerintem a Mark-Zaynak lenne."
Hát... Az a baj, hogy szerintem itt olyan emberek írogatnak, akik... Hogy is mondjam, hogy ne legyen nagyon sértő... A társadalom felsőbb szegmensében vannak. Mi itt egymás között megbeszélhetjük, hogy MZP, de attól tartok, hogy mi nem adunk ki sokkal többet, mint az a 600 ezer, aki elment erre az előválasztásra.(#81368) madgie
Elő lehet venni a DK-ban Niedermüller Pétert is, fa Ferenc nem jut az eszünkbe. -
törölt tag
válasz
kuntics #80169 üzenetére
"Az példaként fel sem merült,hogy nem csak a gazdagoktól lehet elvenni,hanem a szegényebbeknek adni?"
Közgazdászként nincsenek illúzióim az ingyenebédről: amit adsz, azt valahonnan be kell szedni... Ha sokat adsz a szegényeknek, akkor azt a sokat valakitől adók formájában be kell szedni. Nekem ezzel az égvilágon semmi bajom nincs, feltéve, hogy a pénzt hatékonyan költik el. Nem úgy, mint ahogyan Bidenék teszik most az ingyenpénzzel, hanem például az oktatás hatékonyságának fejlesztésével.
"És a szülők sem feltétlen fogják az egyetem fele terelni a gyerekeiket, mert ők is megélnek a kis szakmunkás fizuból."
Ez egyáltalán nem baj, szakmunkásként jónéhány szakmában szépen lehet keresni, lásd lent.
"Az,hogy Te meg vállalkozónak neveled a gyerekeidet tök jó dolog,csak az sem való mindenkinek."
Ez természetesen így van. De mivel a legtöbb embert az alkalmazottként történő érvényesülésre kondicionálják a szülei, ezért törvényszerűen tovább nőnek a vagyoni különbségek azokhoz képest, akik arra nevelik a gyerekeiket, hogy vásárolják meg mások munkaerejét. De ezek a különbségek alapvetően a szülők mentalitására vezethetőek vissza, nem másra. Tulajdonképpen bővített újratermelése a kiinduláskori állapotnak.
"A vállakozónál hátrány ha van EQ-ja"
Bocs, de ez ez akkora baromság, el sem hiszem, hogy leírtad.
"Sok KATA-s vállalkozóval találkoztam a múlt évben, akik elérték a 12 milliós éves bevételi határt szakmunkásként. Abból azért meg lehet élni."
Pontosan így van, örülök is a sikerüknek. Legyenek minél többen!
-
-
gorgo
őstag
válasz
kuntics #80169 üzenetére
Ne keverjük a vezetőt a vállalkozóval, egy lényeges szempontból ELLENTÉTESEK.
A vállakozónál hátrány ha van EQ-ja, a vezető meg magasabb EQ nélkül szimplán úgy megbukik mint a szar.
Na jó, pontosítsunk, mert azért ez így durva. A magyar vállalkozónál hátrány... Econt alapul véve ő egy EQ bajnok, csak nem pozitív értelemben. -
Lassú Víz
addikt
válasz
kuntics #79985 üzenetére
A rák nem válogat. Lehettem vagy 14 amikor a szomszéd lépcsőházból a 17 éves srácot vitte el a leukémia. Most az 52. felé bandukolok. Nem szabad ezen sokat lamentálni, hogy hozzám képest hány éves volt aki épp befejezte a pályafutását ebben az árnyékvilágban, mert rettegésben élheted az életed, és az biztosan nem egészséges.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
kuntics #79977 üzenetére
a fehér-kék sztem kisebb hullámzó minőséggel de stabilan iható "fűnyírós" hétköznapi sör, a búza elég wtf de nassolni jó (ha megkívánja az ember), de a porter az eleje után inkább csak fekete víz volt alkoholtartalommal
amúgy nálunk még van.
pécsi apa (nari) egy stabil jóminőségű cucc, a borsodi hoppy/ipa meg csak a változatosság kedvéért csúszik be néha.
-
gorgo
őstag
válasz
kuntics #78291 üzenetére
Igen. Már áttettem a megfelelő topikba a témát, de természetesen nagyon köszönöm a segítséget.
Jóval egyszerűbbnek gondoltam, mindegy, lassan megoldom. Ezt.
Aztán bakker hétvégén lett egy újabb hibája a kocsinak. Hívom szerelőt, mondja 100+ bőven. A sokadik. És egyben az első, amit már nem én csináltatok meg. Eladom faxba, elég volt.Lexus CT200 hibrid meg Mazda 3 használtan, ~4MFt-ért a kiszemelt modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest