Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
basszameg a napkban verték le AA-mat 42s-el és 35o-val is. és már kezdem kicsit unni.
komolyan lassan kezdek hinni mindenféle nem racionális dolgokban.
Júniusban voltam ''A'' városban szinte végig. kb. 200$-250$-t nyertem olyan 2 hét alatt. Aztán elmentem ''B'' városba egy hétre ezalatt ilyen +-5$ körül voltam. visszamentem A városba. 5-6 nap alatt megint nyertem majdnem 100$-t. aztán elmentem külföldre. visszajöttem, most ismét ''B'' városban vagyok és gyakorlatilag csak a bónuszokból gyarapodtam kb. 3 hete és kurvára nem jönnek a lapok, vagy alapból nem kapok jó lapokat, vagy ha kapok, akkor nem illeszkedik a flop, vagy ha mégis, akkor riveren lemákolnak valamivel
a két hely közt nincs komoly különbség úgy érzem, sőt B-t mondanám nyugisabbnak. (szóval ilyen nincs hogy ne tudnék koncentrálni vagy ilyesmi)
szerintetek lehet ilyen, hogy egy adott helyen valamiért peches az ember vagy ez csak véletlen egybeesés?
3hét alatt 2* volt nut lapom az adott leosztásban. egy str8flöss meg egy póker. ezen kívül semmi. se egy sor vagy nutflöss vagy valami
fullom is kb. 2-3szor volt, de azok is verhetőek voltak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- RAM topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest