Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp

addikt

válasz concret_hp #2055 üzenetére

basszameg a napkban verték le AA-mat 42s-el és 35o-val is. és már kezdem kicsit unni.
    komolyan lassan kezdek hinni mindenféle nem racionális dolgokban.

Júniusban voltam ''A'' városban szinte végig. kb. 200$-250$-t nyertem olyan 2 hét alatt. Aztán elmentem ''B'' városba egy hétre ezalatt ilyen +-5$ körül voltam. visszamentem A városba. 5-6 nap alatt megint nyertem majdnem 100$-t. aztán elmentem külföldre. visszajöttem, most ismét ''B'' városban vagyok és gyakorlatilag csak a bónuszokból gyarapodtam kb. 3 hete és kurvára nem jönnek a lapok, vagy alapból nem kapok jó lapokat, vagy ha kapok, akkor nem illeszkedik a flop, vagy ha mégis, akkor riveren lemákolnak valamivel :O

a két hely közt nincs komoly különbség úgy érzem, sőt B-t mondanám nyugisabbnak. (szóval ilyen nincs hogy ne tudnék koncentrálni vagy ilyesmi)

szerintetek lehet ilyen, hogy egy adott helyen valamiért peches az ember vagy ez csak véletlen egybeesés? :U

3hét alatt 2* volt nut lapom az adott leosztásban. egy str8flöss meg egy póker. ezen kívül semmi. se egy sor vagy nutflöss vagy valami :U fullom is kb. 2-3szor volt, de azok is verhetőek voltak.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák