Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Most vasárnap nem tom olvasom majd a fejleméyneket, házibuli lesz aztán nem tom na. :D
-
[amne]
senior tag
Én meg most értem haza, ezért nem mentem bocs. :(
-
[amne]
senior tag
Nah, én is megyek ha mindenigaz, lehet h 15h-re nem érek oda, de ott leszek valszeg.
-
[amne]
senior tag
Felmerült egy másik topicban a focimez kérdése. Szvsz jó lenne, igény mennyi van rá? én erre a múszálas csillogó mezre gondolok.
-
[amne]
senior tag
Nem tudok menni, bocs. Tegnap volt egy buli, 5-kor értem haza majd 9-kor keltem fel és mentem moziba, nemrég értem haza, és ez a nyálkás idő se tetszik. Még egyszer elnézést, jó focit mindenkinek.
-
[amne]
senior tag
Na itt teljesen felszakadozott a felhőzet, szép napos idő van és nem túl meleg, foci idő. Úgyhogy holnap mindenki a pályán legyen. 15h ?
-
[amne]
senior tag
Hát nem tom, hacsak eső nem esik, vagy hó akkor menjünk jól. Talaj utóbbi időkben úgyis nedves volt csúszkáltam is rendesen, úgyhogy ki lehet bírni. Talán.
-
[amne]
senior tag
énis
-
[amne]
senior tag
Nekem személyszerint ez a foci tetszett a legjobban, nagyon pörgős és kellemesen fárasztó játék volt, a végeredmény 12-10 lett, nekünk :) kb. 3 órát játszottunk én jól elfáradtam végén alig vonszoltam magam :D
-
[amne]
senior tag
No, akkor 3 óra sziget bejárat mindenkinek oké?
-
[amne]
senior tag
Betont én nem nagyon preferálom, de 15h maradhat.
-
[amne]
senior tag
Forma 1 után ha jó idő lesz megyek én is 90%.
---eddigi emberkék téhát:
amne
Bobojsza
boygo
DrSoul (és Memphis?)
Y. --- -
[amne]
senior tag
Nah vasárnap szabad leszek, buli holnap lesz addigra meg csak kipihenem magam, ha meg még beteg leszek akkor viszek 100as papír zsepit legalább ha nálam lesz labda senki nem jön közelembe elvenni :)
-
[amne]
senior tag
Ha számít akkor én is vasárnapra voksolok.
-
[amne]
senior tag
Ja, jó kis játék volt, kellemes izom lázam van azóta. Lábam is fáj, elfeljtettem vinni sport cipőt és utcaiban nyomtam (csak hogy ne csak arra lehessen fogni hogy régen játszottam :) )
-
[amne]
senior tag
Én is kényteleb vagyok visszamondani, füvön nem akarok csúszkálni, betonon meg nem játszhatok, rossz idő van majd legközelebb.
-
[amne]
senior tag
Nah következőre én is megyek ha mindenigaz..
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged