- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Memphis
tag
vérzik a szivem hogy pár nyomorék miatt nem tudtam ''erősiteni'' a csapatotokat :(:(:(:(:(:(:(
-
Memphis
tag
jó nektek :(
-
Memphis
tag
a szigeten biztos találtok valakit aki beszáll
-
Memphis
tag
Sajnos sárcok én nem tudok menni :) focihoz meg azért kéne :DDD
-
Memphis
tag
itt ugy is mindenki össze vissza ir ugyhogy irjon mindenki aki vasárnap jönni akar focizni nekem egy mailt és én majd csütörtök magasságában kihirdetem hogy hányan jöttünk össze és akkor meglátjuk
-
Memphis
tag
Vasárnap kinek jo? jelentkezzetek
-
Memphis
tag
vasárnap ráérek
-
Memphis
tag
sajnos ezen a hétvégén nekem ismételten nem jó :(
-
Memphis
tag
na akkor erről ennyit.tudtam hogy ez lesz mert ha valaki nem ér rá akkor már a többi se....
-
Memphis
tag
meg amugy is egy emelettel feljebb lakik ilyenkor már nem mászok fel...meg részünkről megvan beszélve a többiek meg nem a testvéreink
-
Memphis
tag
na akkor most vasárnap lesz valami?????
-
Memphis
tag
srácok ne csináljátok ezt velem mert........mert ne :D
-
Memphis
tag
eddig vagyunk 4-en.az nem sok.Többiekkel mivan?? kisqpi nyaral azt tudom de veron meg pötyi eltünt slug sem jelentkezik.....mivan itt kérem????4-en leszünk?
-
Memphis
tag
Én is csak vasárnap érek rá mert szombaton work...de ne miattam tegyétek át vasárnapra :D na akkor vasárnap???
-
Memphis
tag
Pötyi az ember akit már mindenki látott csak senki se tudja hogy hol :DDD lehet hogy egy terminátor és most a T3 bemutatója miattt bukkant fel ujból ennyi év után :DDD
-
Memphis
tag
Majd Pötyi összeszervezi a gamestar-válogatott csapatát és akkor jót fogtok tudni játszani :DD
-
Memphis
tag
szerintem dr.soul is megy de én sajnos nem tudok menni :( mert tohadt meló......és legkorábban 19-kor tudok eljönni addigra meg már mindent lejátszottatok :(
-
Memphis
tag
hát ez az miért ne lennénk?
-
Memphis
tag
megbeszéljük a házigazdákkal hogy aki legalább évente 2x nem látogat el egy ph-s sporteseményre (nem sok évi 2! ) annak a regisztrációját törlik :D
-
Memphis
tag
ajajjj ahogy látom ez a jó kis dolog is kezd kihalni :( ez a baj hogy ittvan 900000000000 felhsználó és egy meccsre ittvagyunk 8-an és ha 3-an nem érnek rá már vége is mindennek.........
-
Memphis
tag
háát nem tudom tudok-e jönni mert dolgozok de majd valahogy megpróbálok odarohhanni :)) attól függ mikor kezditek :)
-
Memphis
tag
ugy néz ki jövőhét
-
Memphis
tag
Rosszabb :DDD
-
Memphis
tag
pont jo meccs volt
-
Memphis
tag
Pötyi az aki mindenkinek ismerős:DD de kicsoda ő valójában?Kéne inditani egy topicot fedezd fel Pötyi :DD az ember akit mindenki ismer :DD
-
Memphis
tag
A városligetben is van egy ilyen és kb 1 hónapja voltam ott.Akkor még beengedtek :DD
-
Memphis
tag
fáradt voltam hozzá amugy.....
-
Memphis
tag
igen a környezet adott volt egy jó meccshez :DD
-
Memphis
tag
Majdnem én is
-
Memphis
tag
hoopppá hoppá miket tudok :)
-
Memphis
tag
játékvezető talán???
-
Memphis
tag
Lehet hogy köröző plakát volt :)) de amugy tényleg ismerős vagy valahonnan :))
-
Memphis
tag
mind1 rohadt sötét van a szobába és bátyám alszik majd megnézem holnap
-
Memphis
tag
áááá thx most érzem hogy teljes az életem :DDD
-
Memphis
tag
amúgy nem tudom mért de nekem pötyi feje iszonyatosan ismerős valahonnan....nemtudom mintga egyszer egy gamestarban láttam volna vagy csak simán az utcán?mert mint kiderült 2 utcára lakik tőlem :D de tényleg nagyon ismerős valahonnan.....
-
Memphis
tag
Addigra már vérprofik leszünk :DDD
-
Memphis
tag
egy belső ph-s bajnokságot kéne összehozni csak sajnos 8000 felhasználóból nincs 40 aktív aki ki is mozdulna otthonról
-
Memphis
tag
Sztem pesten is van elég Ph-s csak lusták kijönni....
-
Memphis
tag
Az a helyzet hogy a másik bátyámnak van és mondtam is neki hogy jöjjön ki.Válasz: utál és nem is tud focizni és csak azért hogy fényképezzen nem fog kijönni ugyhogy ez nem jött be :( de jó lenne mert szerintem sokan kedvet kapnának.Esteleg az egész meccset vagy csak a szebb jeleneteket feltenni netre.....csak bezzeg ilyenkor mindenki a kőkorszakban él és ssenkinek nincs semmilye
-
Memphis
tag
Bocsi nem focival kapcsolatos de hátha tud nekem segiteni valaki mert az erre kijelölt topicban nem válaszol nekem senki és amugy is olyan otthonosan érzem magam itt :DDD 120Gb-os vinyót tud még kezelni a win98 SE????
-
Memphis
tag
Pedig te vagy/voltál a szerkesztő....és ilyen hibákat elkövetni....ha most az olajfinomitásról lenne szó lehet hogy az életedbe került volna :))
-
Memphis
tag
BOCSI srácok de miután láttam, hogy itt mindenki ''művésznevet'' használ nem tarhattam ezt a Lőrincet mert idegesitő volt :)) ugyhogy nevet változtattam :D
-
Memphis
tag
Hi! Ehhez én is mondanék pár dolgot.Nagyon jó volt a meccs amúgy.De kezdeném azzal, hogy nem cz-vel írom a nevem ugyhogy legközelebb én ruglak le rlazol :))
A másik, hogy amikor rádpattant a labda a végén az Som@ passzából ment.Mind1.Nem baj legközelebb jobban könyvelsz :)) -
Memphis
tag
Én is lassan indulok bár én itt lakom 15-20 percre :)
-
Memphis
tag
válasz
#57764352 #234 üzenetére
Hát figyelj...nekem nem gond ha elhozod de azért azt is figyelembe kell venni, hogy kissebb korosztály.Akármilyen jól focizik.Mert fut felém, hogy próbáljam meg elvenni a labdát tőle?Odalépek neki aztán fexik-alszik?Nem tudom.Ha ugy gondolod hogy állná a helyét és nem az lenne mint amikor lányokat raknak a kapuba hogy ne lehessen erősebbeket lőni akkor felőlem jöjjön.
-
Memphis
tag
van egy javaslatom nektek (rlazol, DrSoul) ott a Ring topic - Boxoljuk le! Mért nem látogatjátok meg? :DD
-
Memphis
tag
rlazol ez a hozzáállás nagyon tetszik :DDD Főleg mert DrSoul a tesóm :DD
-
Memphis
tag
KIRRRÁLLYY !!!!! Legalább nem leszek egyedül :DDD
-
Memphis
tag
Van egy sejtésem, hogy én leszek ott a legfiatlabb :DD
De kilók terén talán nem fogok annyira lemaradni :DD :DD :DD -
Memphis
tag
Én is tuti vagyok és én is viszek labdát
-
Memphis
tag
Na mivan emberek??? Ennyi volt a nagy lelkesedés?Elvileg ma kéne lefixálni pontosan, hogy ki ér rá és, hogy mikor menjünk...mert ez igy nem fog menni.
Amugy felröppent az ötlet, hogy ha nagyon esik szombaton (előrejelzés szerint előfordulhat de kis eső nem állithat meg minket max a nagy) akkor vasárnapra kéne tenni.Marad minden ugyanúgy csak vasárnap lenne a más.De akkor 16 vagy 17 óra??????????? Ha senki nem tud jobbat mert kinek ezért nem jó kinek azért egyezzünk ki hogy : 16:30-kor a sziget bejáratánál a buszmegállóban.Ha valakinek ellenvetése van az jelezze ha nincsa akkor ezt kéne tartani hivatalosnak.Tehát mégegyszer: 16:30 szombat (ha nagyon esik akkor vasárnap)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Memphis
tag
Szombat du. 16-17 óra ez még ma fog eldőlni.A margit sziget bejárójánál.Gondolom majd keresünk valami közp. helyet mondjuk a buszmegálló.
-
Memphis
tag
Na végre látom beindultatok :)) :)) :))
Leszünk itt már egy páran....de ne felejtse el senki, hogy:
MINENKI HOZZON MAGÁVAL MÉG EGY EMBERT!!! :DD :DD :DD -
Memphis
tag
Hi!
Na akkor szombaton nekem is jó..100% Ha kell labdát is hozok csak legyen már valami meccs...már szervezgetem a starcraftosokkal is a meccset igy egy egész jo kis liga is kialakulhat :DD
Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest