- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #7089 üzenetére
Én sajnálom, hogy Cross 4. helyezett, teljesen steril ebbe a mezőnybe. Bunting visszatérésének örülök, viszont Dobey és Aspinall utóbbi a tavalyi szezon után nekem erős kérdőjel, jöhetett volna Clayton egyik helyett. Az a baj a PL-el, hogy nem számít bele az összdíjazásba, a pénz jó, de rengeteg idő elmegy vele a pénzdíjas versenyek mellett, azért nagyon kemény a versenynaptár. Wright nagy kedvencem, öröm volt nézni a vb-n de örülök inkább a rendes tornák mellett döntött.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #6945 üzenetére
Köszi szépen, valóban ezzel játszhat. Érdekes ez az egybe változat, 1 hete érkezett meg nekem a condor, bár sajnos kevés időm volt próbálgatni, minden esetre mintha pontosabban lehet vele dobni és tényleg nem ferdül vagy éppenséggel sérül a toll.
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok, Valaki tudja esetleg, hogy Littler milyen szár+toll kombóval játszik? Ránézésre condor axe de nyilván a gyártó nem gondolom jóvá hagyná neki a másik márkát..
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok, Játszótársakat keresek webcamdarts-on, páran jelezték korábban hogy aktívak ilyen módon, szívesen csatlakoznék ha időm adja.
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok, Valakinek van esetleg a gépén darts versenyeken használt csoport beosztásos papírja? Esetleg excel formátumban? Előre is nagyon köszi!
-
Don.Corleone
aktív tag
Számomra az a furcsa, hogy 1,5 évig nem jött elő, volt egy aránylag magabiztos játékom, nyilván kezdőként bőven van hova fejlődnöm, sokkal több gyakorlás kellene, főleg a számolás tekintetében, barátokkal oda jutottam nulláról, hogy mindig megvertem őket, ezért gondoltam tök jó lenne versenyezni, no meg tök jó lenne egy club, sajnos a város ahol lakok, 3 alkalmat adtam nekik de egyszerűen nem fogott meg az a légkör, inkább taszított(sajnos ezzel nagyon sok helyi darts ismerősöm így van) és ez a kézakadás egyszer csak jött a semmiből..
De hozzá téve ha nincs kézremegés én nem iizgulok a kelleténél többet, csak mióta volt, valahogy ott motoszkál a fejemben. Épp ma érkezett meg a phase 3, ez az első komolyabb nyíl szettem, bízok benne az új egy kicsit kihúz ebből a gödörből.
-
Don.Corleone
aktív tag
Nekem a múlt hétvégi versenyen egyszerűen nem jött a tömeg… elkezdtem magam felcseszni, miért nem jön, pont most, stb. pedig egész jól felkészültem-gyakoroltam a versenyre, mire lejutottam kiszállóra - hála az ellenfelemnek akinek pedig az nem ment, 3 nyílból kiszálltam. Nézett is rám hogy na ez hogy?!
Én meg magamra, hogy ember, ez is csak veled történhet meg. Velem aki a 2 év alatt nyert különdíjat 180 végett, és úgy általában a legjobb 8-ba mindig bekerültem. Aztán az egyenes kieséses résznél elő jött a kézakadás, ami úgy 2 hónapja néha-néha, mikor eldobom - nekem a dobás megy, de az utolsó kis finom mozdult mikor elengeded, ott nem tudom elengedni és össze vissza ment a táblába, vagy abba se.. Tudom, fejben van a gond, ezzel tisztában vagyok, valahol pedig nagyon akarom/szeretném a sikert, biztos ezen kellene dolgoznom, hogy újra ha tábla elé állok más ellen, akkor a játék szeretete legyen meg, minden más maszlagot engedjek el, ne a sok kattogás és őrlődés. Egyébiránt Te nem próbáltad versenyen, hogy megiszol valamit ami kicsit ellazít? Nem azt mondom, hogy csatak részegre igya magát az ember, csak mondjuk 1-2 ital. Én már ott vagyok kipróbálom, de valahol meg a legtöbb versenyzővel ellentétben szeretném alkohol nélkül letudni, hiába nyílt titok a nagyok is élnek vele.
Cheif Nagyon szépen köszönöm a visszajelzést!Rendeltem egy belépő kategóriás kamerát, adnak hozzá egy kis állványt is, mindenképpen teszek egy próbát vele, illetve az oldalon amit linkeltél. Tudom, nem ugyan az a helyzet, körülmény, mert amugy azt figyeltem meg, hogy igaz az 501 mindig amit lekell győzni, de tábla-tábla és helyszín között, összetett egy sport, nem is gondolná az ember mennyire.
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Lassan 2 éve lesz, hogy a darts szerelme magával ragadott, több amatőr versenyen is megfordultam, kisebb nagyobb sikerekkel, sajnos ahol lakok relatív kevés verseny van, viszont az utóbbi időben - 1 évben - egyre kevesebbet tudok meccset gyakorolni a barátokkal, azaz "501-t" játszani, baráti társaságnak inkább csak "kocsmasport" a darts, hiába nagyon szeretik nézni a közvetítéseket ahogy jómagam is, de bennem nagyobb a motiváció illetve versenyzési vágy, viszont a kevés meccs lehetőség miatt túl izgulom az utóbbi időben a versenyeket, alapból is kicsit stresszelős vagyok, önmagammal szemben mindig is túl nagyok voltak az elvárások, legutóbb egy kis kézakadásom is volt a túlzott izgalom miatt, így arra gondoltam, itthon kellene ezt a meccset gyakorolni, egy kis önbizalmat szerezni, közben pedig másokkal játszani.
A kérdésem az lenne, játszik valaki a nakka online dartsal, esetleg van valakinek tapasztalata róla? Mennyire ajánljátok, mik kellenek hozzá pontosan?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
monster95 #6723 üzenetére
Szia, fentebb görgetsz pont írtam ezügyben. #6714 Egyébként az egyesület sem sokszor készpénz a fejlődésre, én egy időbe lejártam, ismerkedni-edzeni, tanulni a tapasztaltabbaktól, ami annyiból állt, hogy egymás ellen játszottunk vagy dobálgatott mindenki. Nyilván nem vizeslepedő, de a következő elérhető klub az 100 km-re van tőlem, így nekem ez spec sajnos bukó.
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Nagyjából egy éve dartsozok, pont a tavalyi világbajnokság alkalmával barátok csalogattak dartsot nézni, nos azóta nagy szerelmese lettem a sportnak. Követem a versenyeket, össze járunk játszani hétvégente, bár sajnos erre ritkán van lehetőség, beszereztem otthonra egy táblát, nyilakat, voltam már egy amatőr versenyen is, nagyon tetszik, kikapcsol a darts. Viszont annyira érdekel, hogy szeretném fejleszteni magamat, pontosítani a dobásokat, nyilván mint mindenki álma, jobban dobni a triplákat, tömeget. Ti hogyan gyakoroltok, avagy mit tanácsoltok? Előre is köszönöm segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Parfüm topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!