- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
up...tipp? hogyan tudnám megoldani a szigetelést?
-
-
tailor
őstag
Sajna mennem kell, (ha nem válaszolnék segítő szándékú kérdésekre...)
Későn majd még benézek, főleg Loha segítő szándéka miatt...
[Szerkesztve] -
tailor
őstag
mennyire szépen?
Óradíjat is hajlandó vagyok fizetni, ha úgy biztosabb.
Ha esetleg beleegyeznél, merre vagy található? Csak mert akkor valahogy el kellene jutnom oda, előtte pedig be kellene szerezzek egy dobozt az alaplapnak, mivel az otthon vanNem számítottam ilyenre...
Viszont csak holnap 6tól érnék rá...ez nem tudom, mennyire befolyásolja döntésed...
mod: az számomra is egyértelmű, hogy ÉN megyek...
[Szerkesztve] -
tailor
őstag
Hello.
Csak a ház új...
Annyi történt, hogy vettem egy új házat, és áttettem bele az egész gépet. A procit ki sem vettem a lapból, úgy került át. Amikor minden bent volt a helyén, mint a régi házban, gép bekapcs, de semmi, a ventik ugyan pörögtek, de a monitor csak villogott, no kép, semmi pittyegés, a post sem jött be. MSI lapom van, és ezen van 4 diagnosztikai led. Nos ez azt mutatja, hogy a proci vagy hibásan lett betéve, vagy rossz
Ekkor kivettem, újra bepasztáztam, majd vissza.--semmi
Lehúztam a dvd-t: semmi
ugyanez hdd-vel: semmi
Cmos reset: semmi
Szal passz. Egyébként meg igazad van, nem várhatom el, hogy bárki is eljöjön, és kölcsönadja a prociját( vagy egy prociját) csak úgy, mert egy fórumon vagyunk...Asszem kicsit sokat vártam.
Majd vhogy hazajuttatom a lapot, procit, otthon majd csak akad valaki ismerős. -
tailor
őstag
Senki nincs itt a közelben? Senkinek nincs egy próba erejéig kölcsöbne egy socketA-s athlonja?? Nagyon fontos lenne, plz!! Nem eszem meg, nem lopom el, egyszerűen tudni szertém, hogy mit kell lecseréljek...
-
tailor
őstag
Sziasztok!
Nos, lehet, hogy fura a kérésem, de sajnos nincs más ötletem egy probléma megoldására. Sajnos szarakodik a gépem egy új házba való átszerelést követöen, és nem tudom mi a baja. Úgy néz ki, a proci vagy a lap a hibás, ehhez viszont ki kellene próbáljam őket más lapban/más procival. Ehhez kérnék segítséget, mivel sajna senki ismerös nincs a közelemben socket-a-s lappal és procival. Ha van köztetek valaki az oktogon közelében, aki rám tudna szánni egy este egy-másfél órát (nem tudom meddig tart kipróbálni), nagyon megköszönném... Ha lehetséges. Vajon....?
Elöre is köszönöm!
U.I.: Nem ártana, ha egy ''tapasztalt'' róka lenne az illetö...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest