Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Soha nem fogom megérteni a gondolatmenetet, hogy ha a múltkorit zártuk, akkor ez miért maradna nyitva...

Az indoklás most is ugyanaz: a politikának egyetlen helyen van helye a Ph!-n: a poltopikban.
Re #9: nem kívánunk semmilyen rendeletet, szabályt, törvényt megsérteni, tehát ami az ország összes médiájára érvényes, az itt is érvényes.
p -
RAM
őstag

-
Agostino
addikt
Magyar Haspárt - 1
-
Integra
titán
bukta topic, úgyis zárják.
semmi értelme -
Frakk
tag
És akkor kezdeném is:
Fidesz - 1
Legyetek szivesek úgy szavazni, hogy a párt nevét és a szavazatok számát a tiétekkel együtt (azaz az előző szavazónál lévő szám +1), írjátok le. Köszi!
Ja, és az előző topic linkjét kifelejtettem az első hsz-ből :[link]
szerk: Egyszerűen nem látok rá okot amiért zárni kellene. Igaz az előzőnél sem láttam.
Légyszives ne csináljátok ezt!
Mért akarjátok minden áron, hogy bezárják ezt a topicot, szerintem mindenki kiváncsi lenne rá hogy változott a helyzet azóta.
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
Gyorsan beleírok amíg nem zárják

Kétfarkú kutya párt: 1 -
Frakk
tag
Hello!
Két hónappal ezelőtt nyílt meg a Ph!arlamenti választások 2006 című topic, ahol amolyan Ph-s közvélemény kutatás céljából mindenki beírhatta hogy kire szavazna, ha akkor lennének a választások. Azt a topicot zárták a sok off miatt (bár ez szubijektív, szerintem nem volt az olyan sok), mondván hogy ilyesminek a politopicban a helye. Az azóta eltelt idő, és kampány alatt változhattak az arányok, ezért úgy gondolom nem lenne hülyeség újra megcsinálni a Ph-s felmérést a pártok támogatottságáról. Remélem a moderátoroknak sem lesz gondja a témával, mivel ilyen szavazást lehetetlenség lenne a politopicban csinálni. Ott naponta több 300-as blockot töltenek ki a hozzászolásokkal, egyszerűen követhetetlen lenne a szavazás, szerintem ennek bőven elfér egy új topic. Ahhoz hogy nehogy valamelyik moderátor ismét itt élje ki topic zárási kényszerét, kérlek benneteket, hogy lehetőleg ne vigyétek túlzásba az offolást, bár szerintem az előző témában sem volt annyira zavaró szinten hogy zárni kellett volna, de mindegy.
És ami fontos: ez nem az előző Ph!arlamenti választások 2006 topic folytatása, hanem egy új szavazás, ami nulláról indul, csakhogy tudjuk hogyan változott a helyzet azóta. Szerintem mindenkinek érdekes lenne ezt látni, kérem a moderátorokat, hogy ne zárják a topicot, ti pedig szavazzatok, ha már megtettétek az előző topicban, akkor is.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Mért akarjátok minden áron, hogy bezárják ezt a topicot, szerintem mindenki kiváncsi lenne rá hogy változott a helyzet azóta.