- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Híres utolsó mondat: [link]
-
bambano
titán
[link] "A dokumentáció nem azért készül, mert a fejlesztő tele van szabadidővel"
-
bambano
titán
Hajléktalan robot by hcl: [link]
-
bambano
titán
a poltopikban az Aranybulla című film a vitatéma:
[link] "Felesleges volt megcsinálni. A magyar történelemben egy aranybula volt, Michelle Wild, ezt Rákay Kálmánnak is illene tudni." -
bambano
titán
"vakondra fékezőernyő"
[link] -
bambano
titán
másik portálon vitáznak a bicikli lakatokról:
"Én egyszer bementem a boltba és kértem 1m vághatatlan láncot, kapura... a kiscsaj mondta ok, és levágott nekem 1 métert..." -
bambano
titán
válasz
Geri Bátyó #15343 üzenetére
Heisenberg azt mondta, hogy vagy az impulzus vektort vagy a helyet tudod pontosan. Schrödinger [link] "A tudós ezzel a kísérlettel kívánta szemléltetni a mikrovilágban uralkodó törvények hétköznapi szemlélet számára meghökkentő idegenszerűségét, azt, hogy a részecskék egyidejűleg több helyen, különféle állapotokban lehetnek."
tehát a poén helyes. mondjuk akkor sem írtam volna át, ha helytelen, mert ebben a szövegkörnyezetben ebben a topicban fontosabb a pontos idézés.
-
bambano
titán
Schrödingernek is volt mobilja, csak gagyi... [link]
-
bambano
titán
[link] FLx magyarázza a devopsot: " A devops meg annyibol merul ki naluk, hogy van minden nap standup meeting, amin mindenki elmondja miert nem csinalt semmit tegnap se, es ma sem fog."
-
bambano
titán
a fociőrült hr-esek a humán madridnak szurkolnak?
-
bambano
titán
"a képeslap egy analóg email, amiben küldesz egy jpeget" (C) Winkler@totalcar.hu
-
bambano
titán
[link] igazi kocka humor.
mint a tdi-404 rendszámú audi a totalcar.hu-n...
-
bambano
titán
[link] a hedt+ hír topicjában is melegük volt a kollégáknak
-
bambano
titán
[link]: "Az olyan hibák észlelése, amelyek lehetővé teszik a helyi kiváltságok kiterjedését, vagy amelyek érzékeny adatokhoz vezethetnek, nyereményalapú kifizetésekben részesülnek." csikarom magam...
-
bambano
titán
istenem...
-
bambano
titán
[link]: "Kívánom hogy RGB-s legyen az összes géped és kiegészítőd!!!"
-
bambano
titán
válasz
philoxenia #13519 üzenetére
nekem meg ilyen...
-
bambano
titán
cikk címe: Vakteszten eresztették egymásnak az OLED és a QLED televíziókat
-
bambano
titán
válasz
this is life #13286 üzenetére
mert univerzális soros (busz)
-
bambano
titán
-
bambano
titán
nem ph, de aranyköpés:
"az orális szex és a szopás között csak 1 előjelbit a különbség..." -
bambano
titán
[link] A samsung note s8-at "TÜZetes" vizsgálatnak vetik majd alá...
-
bambano
titán
[link] poénnak szánt vélemény az mi-ről, ami full komoly is lehetne.
-
bambano
titán
nem ph, mai f1 közvetítés. tele vannak celebekkel a depók, néha bevágnak egy snittet. Jön Paris Hilton, mire Szujó: "rögtön elkezdett fejben szektoridőket számolni, láttam rajta"
-
bambano
titán
[link]:
"Anyák minősége rengeteg láthatatlan, kim érhetetlen, rejtett tényezőtől függ." -
bambano
titán
advanced problem solving: "igazából valószínűleg rövidesen felgyújtom a francba a szkennert"
-
bambano
titán
ugyan nem ph, de ezt muszáj
Kovi@hup.hu diszk hibától dalra fakadt:
Tizenhárom évnyi meló
Kattog a merevlemezen.
Én basztam el, nem sok manó,
Elfogadom, csak nehezen.40 giga fontos katyvasz,
S a mentésem sem találom.
Nincs itt kérdés ki a balfasz,
Ez a nap a halálom.Jajj mit leltem, BR lemez!
Sok a giga, megvan húsz!
"Kéne negyven, megvan húsz?
Ne nézz rám mert megvakulsz!"Szarban állok, szépen befed,
A keresztrím is elköszön.
Remélem az adást veszed,
S van mentés egy eszközön.basszameg.
van ott még pár versszak a hsz-ek között
-
bambano
titán
-
bambano
titán
dabadab kemény, mint a vídia
-
bambano
titán
[link]: "Oracle és megfizethető az valami új fogalom lesz így egyben. Legközelebb az sap-nak lesz felhasználóbarát rendszere?"
-
bambano
titán
napi agypusztító szóvicc rovatunk nyertese
-
bambano
titán
napi arckaparó szóvicc kategóriában indul a poszt: "Mivel jóval magasabban működik, mint hagyományos társai, nagyobb "szelet szelet" hasít magának."
-
bambano
titán
válasz
DrojDtroll #10580 üzenetére
Én eddig bírtam: "bár egy chillis-jalapeños-currys pizza utáni "alkotás" közben autentikus lenne a Highway to hell..."
-
bambano
titán
válasz
#33253120 #9873 üzenetére
nincs mire fényezni magam, ez régi poénom és akkor sem jött be a többségnek.
-
bambano
titán
[link] méhecske mint orgazda
-
bambano
titán
válasz
FehérHolló #9072 üzenetére
én eddig ide nem írtam, csak olvastam, ha nem volt túl unalmas, de hagy mondjam el a véleményem:
lenyitottam a topic tetején az üzenetek legördülő menüt, és találomra ráböktem egy sorra. így jutottam ide. ezen az oldalon 10 darab olyan hsz van, amiben van link, tehát esélyes, hogy aranyköpést tartalmaz, ebből egy a legutolsó, amire a reakciók már a következő 50-es lapon vannak. vagyis 50 hsz-re jut 9 on-topic, 41 off topic, amiből sok egy darab hangulatjelet tartalmaz (sok meg 3-at, mert a többit kimoderálták).szerinted 20 százalék alatti ontopic arányért érdemes ide járni? hint: nem. kit érdekel, hogy x. user
y user pffff
, z user meg
/moderálta m/ ???
én a vicctopikos szabályt pártolnám, 100% vicc, nulla százalék mellébeszélés. nyissatok egy beszélgetős topicot az aranyköpések kitárgyalására.
-
bambano
titán
A ph!-s szervercsere topicban: És akkor lesz velemi figyelmeztetés leállás előtt, vagy egyszerűe
-
bambano
titán
-
bambano
titán
Egy új mértékegység születésének lehetünk tanúi itt:
másodpercenként számtalanszor -
bambano
titán
[link] "bezzeg a mi időnben még a login is jobb volt": ja, meg volt benne anyag
-
bambano
titán
meg vagyunk mentve, hallelluja!
"a terültet, amin alkalmazni szeretném majd egyszer a tudást, az talán a holnapkészítés" [link]
-
bambano
titán
D1Rect a patent-trollokról megmondja a tuttit
-
bambano
titán
[link]: "a vilag kezd kifordulni onmagabol: a villamos halozaton nezetunk, mig a lan halozaton aramot kapunk"
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Xbox Series X|S
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest