- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
De akkor is rohadt idegesítő, hogy pár körrel a vége előtt Petrov: Szevasz! Maldonado: Szevasz! Velük együtt bő 50 pont szintén: Szevasz! Ehhez hozzájön, hogy Perezben is lett volna legalább egy 15-20 pont. És akkor a legnagyobb szívfájdalmamról - Hamilton - még nem is beszéltünk. Ennek egy laza 200-as hétvégének kellett volna lennie. A legpesszimistább forgatókönyv szerint is legalább 150 pontra számítottam, ehelyett lett 132...
Na mindegy most majd újra eljátszom, amit tavaly is: Kanadára berakom Hamit, aki ezt majd ismét maximális pontszámmal hálálja meg...
...Utána meg végig bukdácsolja a másokdik félidőt
-
Qorthral
őstag
Persze, elvileg még lehetne innen nyerni.
De az amúgy is gyenge összértékű csapatom megint kevésbé drágult a Red Bullos csapatokhoz képest. Szóval a pontbeli mellett egy elég jelentős pénzbeli hátrányom is van. Sztem ezt már nem tudom behozni, még akkora mákkal sem, mint amekkora Vettelnek volt ezen a hétvégén. Annál nagyobb meg már nem lenne fair
Mindegy, most már semmiképp nem váltok Red Bullra és reménykedem benne, hogy egyszer végre pechesek lesznek... A TOP4 három Red Bullos csapatát nehéz lesz befognom. Most már b-type is bajban van... Szal még a 3. hely is nagy meccs lesz, de azt talán elcsípem majd. Túl korán váltottam McLarenre sajnos. Bár pechem van, ami sokat számít, de ezzel együtt elismerem, hogy hibáztam a váltással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Mobilinternet
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged