- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Redmi Note 8 és 8T
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
De akkor is rohadt idegesítő, hogy pár körrel a vége előtt Petrov: Szevasz! Maldonado: Szevasz! Velük együtt bő 50 pont szintén: Szevasz! Ehhez hozzájön, hogy Perezben is lett volna legalább egy 15-20 pont. És akkor a legnagyobb szívfájdalmamról - Hamilton - még nem is beszéltünk. Ennek egy laza 200-as hétvégének kellett volna lennie. A legpesszimistább forgatókönyv szerint is legalább 150 pontra számítottam, ehelyett lett 132...
Na mindegy most majd újra eljátszom, amit tavaly is: Kanadára berakom Hamit, aki ezt majd ismét maximális pontszámmal hálálja meg...
...Utána meg végig bukdácsolja a másokdik félidőt
-
Qorthral
őstag
Persze, elvileg még lehetne innen nyerni.
De az amúgy is gyenge összértékű csapatom megint kevésbé drágult a Red Bullos csapatokhoz képest. Szóval a pontbeli mellett egy elég jelentős pénzbeli hátrányom is van. Sztem ezt már nem tudom behozni, még akkora mákkal sem, mint amekkora Vettelnek volt ezen a hétvégén. Annál nagyobb meg már nem lenne fair
Mindegy, most már semmiképp nem váltok Red Bullra és reménykedem benne, hogy egyszer végre pechesek lesznek... A TOP4 három Red Bullos csapatát nehéz lesz befognom. Most már b-type is bajban van... Szal még a 3. hely is nagy meccs lesz, de azt talán elcsípem majd. Túl korán váltottam McLarenre sajnos. Bár pechem van, ami sokat számít, de ezzel együtt elismerem, hogy hibáztam a váltással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged