- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
ha van két szerver, akkor ott az egyiken nem tud elfutkározni?
RPi-n is elfut, szal. ahhoz lehet méretezni szerintem (ezt minimumnak véve). Megfigyelésem szerint (nálam, proxmox alatt) 4 GB ram bőven elég, i5-3470T procit 3-5%-ra "hajcsa", nagyobb csúcsokat nem látni, csak induláskor.
Nálam mondjuk csalk mobilnet van, ki-be nincs durva forgalom, helyi hátó is szerény, ha az Iot motyókat nem számolom.Más: az intrusion-ban láttam, h WAN felől több SSH próbálkozás volt, most drop-ra állítottam a rules-okat. Nem lenne jobb a firewall rules-hoz adni valamit, h WAN felől dobjon el mindent ilyesmit? Valahol listázhatóak a nyitott portok? A 4G modem/Router-ben DMZ-hez adtam az opnsense WAN portot, lehet ott csúsznak át ezek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest