- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nehéz eldönteni ezt a történetet, mert az sem jó, ha csődbe kergeti a cégeket a hatóság, meg az sem, ha a fogyasztó semmiféle védelmet nem kap.
jelenleg az eula totálisan cég párti, a fogyasztó lovat kap részletre.engem is zavar az ész nélküli szabályozás (mondtam már, hogy nem szeretem, ha jogászok kontárkodnak az informatikába?
), személy szerint én csúnyán rá fogok faragni erre a történetre. lehetett volna jobb kompromisszum vagy középút.
-
bambano
titán
Az ms eula-ja gyakorlatilag *SEMMIT* nem garantál.
ezt megtartani nem egy különös erőfeszítés.Forrás: mert a logika ezt mondja, hogyha a bíróságokat komolyan érdekelte volna valaha is az eula, akkor meghozták volna a határozatokat, hogy írják át. A jelenlegi eula 99.9999%-ban egyoldalúan az ms-t meg a többit védi, és ezügyben nem történt semmi 30 év alatt.
-
bambano
titán
nyilván pontosan tudod, hogy mit tudok. oh wait.
szóval egyszer (nem mostanában) elolvastam a windows eula-t. kb. 1 darab számonkérhető vállalás volt benne: a hibás adathordozót kicserélik. ezen kívül azt írták, hogy egyszer láttak egy pc-t, amin egyszer futott a program, semmi mást nem vállalnak.ez van az eula-ban, több évtizede. és ezt mind érvénytelennek nyilvánítják a bíróságok.. ja nem.
szóval az a gondolatod, hogy majd a bíróság lép, álmodozás, soha nem fog megtörténni.
-
bambano
titán
nincs itt semmi baj, párhuzamosan futó topicból megtudtuk, hogy Satya lemondott a fizuja egy részéről. abból bőkezűen kártalanítva lesz mindenki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest