Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
ehhe.. raneztem kivancsisagbol az e-gold szamlamra es talaltam rajta 20 cent-et, utalt az egyik ceg, pedig mar vagy 2 hete nem kattintottam, mert meguntam
-
Out
addikt
Nah rohogjunk egyutt
Most kertem ki $10000-t
-
Out
addikt
Igen, valoban azt jelenti hogy owner-valtas tortent az oldalon, es hogy az uj ownerek nem tudjak hogy a regi mit csinalt. Ha megnezed az e-maileket es a bannereket akkor lathatod, hogy $1 es 50 centesek lettek, es leirjak hogy ok tuti fognak fizetni. Hat en nem tudom, mindenesetre egy probat meger
-
Out
addikt
Nah elertem a tendollarsmail.com-on a $2000-t, es mikor megyek a cashout-ra, hat latom hogy nincs request redemption $2000
-
Out
addikt
Nah mivel mar sokan abbahagytatok az 500cents....net oldalon a penzkeresest ezert elmondom hogy matol mar $1-os e-maileket is kuldenek, mintha valami tortent volna naluk
-
Out
addikt
Tegnap en is regeltem par oldalra ahol no-minimum payout van, es automata kifizetes... valami majdcsak lesz
-
Out
addikt
Erdekes egy oldalt talaltam, nem kell join-olni, meg semmi, csak rakattintasz egy hirdetesre es azonnal az e-goldra utal 1 centet amint megadtad a szamlaszamod
Bővebben: link -
Out
addikt
Jo kis GetPaid Forum... Bővebben: link
-
-
Out
addikt
Nem tudom ki hogy van vele, de engem pintyesz ervelese teljesen meggyozott, es azonnal leallok az egesszel, baromsag ez a paid 2 read, es hulyek vagytok ha ti is tovabb csinaljatok.. nekem felnyitotta a szemem, hogy lehettem ennyire vak? Koszonom szepen... de most rohannom kell , mert a kukasauto soforje nem szereti ha kesek a melobol.... byeeee
-
Out
addikt
30dollarsmail most nagyon sok e-mailt kuldott, csak igy tovabb
Szemet modon beszurok egy linket is
Bővebben: link
-
-
Out
addikt
Ehhe, kaptam 11 db $100-os e-mailt
-
-
Out
addikt
Egyaltalan nem volt serto amit irtal, ezert fogalmaztam en is finoman
Egyebkent ha vegigolvastad volna a topikot, akkor tudnad hogy itt a legtobben ugy allunk hozza, hogy vagy bejon vagy nem. Egyaltalan nem arrol van szo, hogy teljes gozzel csinalnank, illetve nem tudom ez a kifejezes mit jelent szamodra.. Mivel ha nem kattintasz az e-mailekre akkor nem is kapsz semmit, szal kenytelenek vagyunk kattintani ha megakarjuk tudni, hogy mukodik-e a dolog vagy sem.. De ez nem jelenti azt, -legalabbis nalam-, hogy minden egyes oldalra beregisztralok ami csak megjelenik. En egyik oldalnak se hiszek hogy fizetne, de szerintem tegyel te is egy probat, hatha bejon neked... Persze megertem ha nincs kedved olyan dologhoz amirol meg nem hallottal semmi jot, de talan te leszel az elso aki kap belole penzt
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Beindult ujra a 400cents-2000dollars es a 30dollarsmail is, oruljunk egyutt
-
Out
addikt
Annak csak orulni tudok ha viccesnek talalsz minket, mert ez azt jelenti hogy nevetsz es ezaltal boldogsag tolti el a lelked.. A mai vilagban nagyon ritka dolog hogy az emberek felszabadultan tudjanak nevetni, de latom ezt nekunk sikerult elernunk nalad. Koszonom hogy megosztottad velunk az oromod...
-
Out
addikt
Szuper! 5000 centes mailt 1800 sec-ig kell nezni
-
Out
addikt
Van mar $200-os e-maileket kuldo oldal is
$50000 payout, fast to reach
-
Out
addikt
ma meg nem volt ez a kerdes es gondoltam megelozok mindenkit
kapott-e mar valaki penzt ebbol a szarbol?
-
Out
addikt
Nah vegre az 500cents.....com-on is meglett a payout
-
Out
addikt
Nah az a level kb azt jelenti hogy sokan irtak nekik e-mailt hogy megakarjak venni az oldalukat, ezert ok egy aukciot csinalnak a tagok kozott, hogy aki a legtobbet ajanlja fel dollarban annak eladjak az oldalt. Az utolso mondatban pedig az van, ha tul keveset kinalnak nekik akkor nem adjak el az oldalt..
Mindenkinek tovabbi jo penzkeresest -
Out
addikt
kocsog pesszimistak tunes a topikbol
-
Out
addikt
A szemet 500cents.....net lekorlatozta a hozzaferest
Ebbol se lesz mar semmi...
-
Out
addikt
Ehhh, 100dollarsmails-en $20-os paid2click
-
-
Out
addikt
Meg mindig varom az olyan balekok jelentkezeset akik veletlenul rossz szamkombinaciora kattintottak. Jelige: Rohogjunk egyutt
-
Out
addikt
Gyertek keressetek sok penzt, 100dollart e-mailenkent
Nevetseges bazz
Bővebben: link -
Out
addikt
swingmails ugyan meg pre-launch-ban van, de mar nemcsak $2-os hanem mar $5-os e-maileket is oszt
-
Out
addikt
lemaradtam a modrol
5 nap alatt 1200 dolcsi es 4000-nel van kifizetes, ha igy halad hamar osszefog jonniBővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Reklámblokkolók topikja
- OLED TV topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest