Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Tök jó vagy! És egyre több virtuális pénzed van amit sosem kapsz meg, kafa
!!!
Elköltheted reklámra, ezért még több virtuális pénzed lesz jeahhh !!!
Egy idő után meg majd leáll az oldal mert mindenki tudni fogja már hogy nem fizetnek, és újraindul más néven. Ennyi a történet!
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
Lizzardhoz egy kérdés : Letelt a 30 nap, mostmár a ''reasonable time after''-ből is kifelé haladunk, mi a helyzet a pénzzel ?
-
Qorthral
őstag
Azért kíváncsi lennék mi a baromság abban amit csinálok.
Na mindegy.
Nem szükségszerűek a baromságok, sokszor épp a ''többiek'' hívják fel a figyelmedet hoghy ''az'' baromság amit csinálsz.
De mondom, szórakozhatsz így, ha nem is akasz pénzt keresni, akkor vedd úgy, innentől az eddigi hszeim nem rád vonatkoznak. -
Qorthral
őstag
Oké. Én nem csinálom. Hozzád még annyi: Én nem mondtam mivel töltsd a szabadidődet. Olvass vissza ha nem hiszed. Azt mondtam hasznosabb módja is van a szabadidő eltöltésének. SZERINTEM. És azt írtam, aki azért csinálja mert nagyonnagy pénzt és luxuskocsit remél ebből, az hagyja avbba. Ezért próbáltam érvelni a hsz-eimben. Amúgy ez a 40dollár/mail még sokkalsokkal irreálisabb, ld. előbbi hsz... Itt már csak 1%a vehető fel kb a pénznek...
Aki meg mint pl te azért csinálja mert jó szórakozás az nyugodtan tegye, nincs vele baj, csak nehogy pofára essen.
Ennyi. -
Qorthral
őstag
Oké. Akkor konkrét helyzet.
Tfh neked megérkezik az E-Goldra az 500 dollár zsé. Az most mindegy hogy így van vagy sem.
Őszintén, te ennek hány százalékát költöd el hirdtésekre és mennyit veszel fel belőle kpban ? Na válaszolj, de komolyan pls !
Mert könnyen kiszámolható hogy ha egy dollárt kap az admin és neked kiutalja ténylegesen az 5öt mailenként, akkor ő csak abban az esetben nem bukik rajta, ha te minden 5 dollárodból több mint 4et el is költesz bannerekre, hirdetésekre.
Azaz az E-goldra érkező pénzednek kevesebb mint a 20%-át veszed fel amíg világ a világ ?
Nem hiszem... Tfh átlagfelhasználó vagy. Minden felhasználó átlagosan 500 dollárból 100nál kevesebbet vesz fel kpban ? Ki van zárva.
És ebben az eszmefuttatásban nem számoltam azzal hogy a honlap fenntartási költésge sem 0 és az adminnak ez qrvára megéri nyílván, különben nem csinálná, szal bőven kell legyen haszna. Ha beleveszem hogy a referralok után is kapnak az emberkék pénzt, az jön ki hogy a kiutalt 500 dollárból max 50et vehetsz fel különben bukik az admin. Ez sztem nem reális, a legtöbb felhasználó min 400 dollárt felmarkol, én is azt tenném.
Szal itt a gond... számoljatok már utána... -
Qorthral
őstag
válasz
supercow #813 üzenetére
Így van Lizzard, ezt akartam énis mondani, gondolkodj egy kicsit el rajta.
5 dollárt kapsz egy dollárból és abból visszafizetsz mondjuk egyet.
Ez még mindig azt jelenti, hogy 1 dollárt kap az admin, és abból fizetnie kell neked 4et úgy hogy még haszna is maradjon...
Na ezt magyarázd meg nekem, hogyan éri meg ???
Ne azt hogy a nemlétező pénzedet mire költöd ... -
Qorthral
őstag
Most őszintén... Ilyenkor mért tűntök el ilyen hirtelen...
?
Nincs véleményetek vagy fáj belegondolni abba hogy mégsem lehet napi 3-4 óra kattintgatással fél-1milliót keresni ? ... -
Qorthral
őstag
válasz
supercow #794 üzenetére
Így van ők kaszálnak szépen mert nekik tuti fizetnek.
Sőt a cégek is jól járnak mert nem 6 dollárt fizetnek szétküldött mailenként hanem pl 0.1-et max és nagyon sokat mondtam. Ez tény, máskülönben hogy érni meg nekik ? Lásd előző hsz-om. Ebből a 20 forintból a honlap üzemeltetője hogy a búsba fog kifizetni nektek kb 1000 Ft-ot egy darab e-mail el (nem) olvasásáért ?
vagy úgy hogy a limitek elérése után 1 hét alatt csődbe megy és hatalmas vesztesége lesz (nem valószínű mert nem ilyen hülye) és akkor addig mindenki megkapja a pénzét, vagy nem fizet. Szvsz elég logikus a 2. verzió...
Ja és azt bele sem vettem a 6 dollár költségbe hogy a ''fölötted'' lévőknek is jut elvileg valami az általad ''olvasott'' mailekből... -
Qorthral
őstag
válasz
dj.saabe #790 üzenetére
Nabazzz...
ugye te sem gondolod azt komolyan hogy BÁRMELYIK cégnek megéri egy olyan reklám, melyért több mint 5 dollárt fizet/email ? Azaz te megnézed, és kapsz 5 dollárt a cégtől, na meg az oldal fenntartója is kap legalább 1et. Ezt te elhiszed ? Szerinted 100 emberből hányat érdekel maga a reklám, azaz amiből a pénz van ? Szerintem 99et nem. Mert ti is háttérben futtatjátok csak a pénz jöjjön. A maradék 1%-ba esők tfh mind megveszik a terméket. Ez már eleve túlzás. Ez azt jelenti hogy a cégnek azon a terméken amit elad darabonként több mint 600 dollár haszna kell legyen enélkül a reklám nélkül hogy nyereséges maradjon.
Most őszintén... 120 000 Ft ??? A legtöbb reklámozott cucc nem kerül ennyibe
No ennyit az 5 dolláros mailekről sztem. Akinek ez nem elég az meg essen pofára ha nem kapja meg az összedolgozott pénzét.
A centes oldalak persze fizetnek, mert annyit megér. Érdekes hogy vannak oldalak ahol egy mail 1 cent kb és vannak ahol 5 dollár nem ??? Vajon mi a különbség ???
Hmhm. Egyszerű. Az egyik fizet, a másik nem
Szóljatok ha nem értetek egyet! -
Qorthral
őstag
Hogy lehaltak most innen a többiek ejh...
Kár... Na megyek énis.
-
Qorthral
őstag
-
Qorthral
őstag
A másik meg az hogy kiirják a honlapra hogy eddig mennyi payout volt...
Na ez a legröhejesebb. Én is csinálok egy ilyen oldalt és a felhasználók exponenciális növekedésével szinkronban irogatom ki naponta a payoutokat. Mindenki elhiszi, senki sem ellenőrizheti, igy a LOL.... -
Qorthral
őstag
válasz
supercow #778 üzenetére
Pl ez is vmi, de az legalább valsz fizet is majd
Szerintetek mért van az hogy eddig csak kicsi 1-2 centes mailekből összeszenvedett 5-10 dollárokat fizettek ki bárkinek is ?
Mert a gyorsan kikérem 1 hónap alatt 2-3X az 500 dolláromat téma valszeg nem müxik... ez a reélis lássátok be.
De elgondolkodni minimum érdemes rajta. -
Qorthral
őstag
Kérdés mi számit egy vasnak. Ha azt nézed hamar összejön hogy több100 órát elb@sztál vele. Ez persze rendben ha kapod a moneyt, de ha nem... Hát nemtom, ne üssetek meg nagyon de sokkal értelmesebb és hasznosabb dolgokkal is el tudom tülteni a szabadidőm. Mert ugye az idő pénz, a közhej meg közhely és az is marad...
-
Qorthral
őstag
Vagy csak fizetniük kellene sokaknak és így egyszerűbb és olcsóbb... ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest