- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu
csendes tag
válasz
Doky586 #2697 üzenetére
Lehet, hogy már nem ér meg ennyit az egész csak az érdekesség kedvéért: a pendrive-ra azóta többször próbáltam fotókat és video fájlokat felrakni, a TV-n megnézni majd letörölni. Mindig sikerült is és a Tulajdonságokban mindig meg is jelent a foglalt/szabad terület változása, aktuális mérete(az eltűntek + az újak)...erre kéne gombot varrni.
-
kovacspityu
csendes tag
válasz
Ombre85 #2695 üzenetére
Szia, köszönöm a választ. Ez egy Samsung UE40D6570WS 3D Smart TV és én nem találok külön USB leválasztási lehetőséget...a Recuva nem segített, lehet, hogy tényleg format lesz a vége. Csak az bosszant, hogy ha a laptopba rakom és a Tulajdonságokra kattintok, ott kiírja a foglalt/szabad részt, tehát valahol ott van az...
-
kovacspityu
csendes tag
válasz
Doky586 #2692 üzenetére
Köszönöm a rövid, lényegre törő választ. Arra a magam laikus fejével is rájöttem, hogy le lehetne formázni de én valami olyan megoldásra gondoltam, hogy a még - valahol -rajta lévő adatokat előcsalogassam...a TV-n nincs külön leválasztási lehetőség az adathordozókra, viszont mindig csak a TV kikapcsolt állapotában húzom ki azokat. De azért köszi.
-
kovacspityu
csendes tag
Segítség! 16 GB Kingstone Data Traveller Micro pendrive-om eddig kifogástalanul működött, képeket, videókat tettem rá, SmartTV-n néztem, töröltem, újat vettem rá, néztem, stb...
Tegnap a TV üresnek találta, vissza a gépbe (Windows7) és TÖK ÜRESnek mutatja!!!!
Tulajdonságok: Méret 14,5 G Foglalt 10,1 G Szabad 4,41 G Fájlrendszer FAT 32 AZ eszköz megfelelően működik.
Szóval látszólag minden OK csak éppen semmit nem látok rajta...
Kérem, hogy segítsen valaki aki ért hozzá...Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Samsung 960 EVO 250GB 2280 M.2 NVMe SSD
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest