Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tizenkettő

csendes tag

válasz Doky586 #4357 üzenetére

Köszi a választ!
    Diskpart clean-nel töröltem, most már meg sem tudja formázni semmi sem. PC még felismeri, hogy ez egy pendrive, de a formázás már nem megy. A TV már nem is érzékeli, hogy be van dugva.
    Hát, megy vissza gariba.

• tizenkettő

csendes tag

válasz King Unique #4355 üzenetére

Köszi a választ!

"intenzíven és hosszabb távon eleve nem bírnak úgy, mint egy külső HDD" - persze, nem is azt vártam, de 1,5 hónap alatt kb 8-10 órányi anyag lett felvéve, és egyszer lejátszva. Olyan 20 órát mehetett összvissz a pendrive.

A H2testw teszt előtt formáztam a pendrive-ot, és úgy dobta ezt a hibát. Igaz, NTFS-re formáztam... De akkor újraformázom, és megnézem FAT32-vel is. És megnézem CheckFlash-sel is valszeg.

A gariztatás sem lenne gond, nincs rajta fontos adat, a gari meg friss. A fő gondom az, hogy az létezik, hogy a TV folyamatosan "pörgeti" a pendrive-ot? Mármint nem csak akkor, amikor felveszek/lejátszok, hanem amikor a tv be van kapcsolva? Mert az előbbi olyan heti 1-2 óra, az utóbbi meg heti ~30. És ha heti 30 órában, másodpercenként X alkalommal cseszteti a tévé a pendrive-ot azzal, hogy "most sincs semmi teendőd", akkor megértem, hogy mitől ment tönkre....

• tizenkettő

csendes tag

Üdv,

van egy Kingston Datatraveler 100 G3 pendrive (32GB). Egy Philips tv-be volt bedugva kb másfél hónapig, hogy fel lehessen rá venni műsorokat visszanézéshez. Heti 1-2 óra lett rá rögzítve, egyszer-egyszer visszanézve. A már megnézett műsorok egy része le lett törölve, egy része nem ("lehet, megnézem egyszer ezt még...").

Az elején minden frankó volt, de kb. egy hónap után a felvett műsorokat hibásan játszotta le, ugrált a kép fél-egy-két másodperceket, vagy megmerevedett, aztán ment tovább.

A tv elvileg EXT3 fájlrendszerre formázza a pendrive-ot. Lehetséges, hogy a naplózó fájlrendszer miatt jön elő ez a hiba? Vagy simán csak kifogtam egy hibás pendrive-ot? (Direkt a tv-hez lett véve, vadonatúj, előtte/máshol nem használt.)

H2testw v1.4 ezt írja a tesztnél:
    Error writing file 'E:\17.h2w', offset 0x3500000.
    It is still possible to verify the test data written up to this point.
    (A rendszer nem találja a megadott fájlt. Code 2)
    Warning: Only 29418 of 29509 MByte tested.
    Writing speed: 8.26 MByte/s

Ez így nekem kb. semmit nem mond. Fizikailag rossz a pendrive? Vagy esetleg valami más gond van? Előre is köszi a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák