Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Jelentkezik. Most futtatok h2testw-t és igen csak melegszik, már kellemetlen fogni is, azt mondanám, hogy 10mp-nél tovább nem is fogtam eddig.
-
grigo
őstag
Sziasztok.
Gondoltam megpróbálom, hátha tud bártki segíteni.
Vásároltam egy Patriot Supersonic Rage Lite 256GB USB 3.2 pendrive-ot, úgy gondoltam tökéletes lesz meséket tartani rajta a gyereknek. Kb 2 hónapig gond nélkül ment aztán a tévé elkezdte leválasztani, majd vissza újra felismerni, aztán kis idő múlva megint le és utána megint vissza, emellett pedig elkezdett melegedni. De nem úgy hogy langyos, hanem már már azt mondanám rá hogy közelített a forróhoz, igen kellemetlen volt kézbe venni.
Tudok tenni bármit az ügyben szerintetek? Segíthet ha más fájlrendszerre formázom vagy bármi? Vagy csak érvényesítsek garanciát?
Előre is köszi, ha bárki ír valamit. -
grigo
őstag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra ez az üzenet fogad ha rádugom a pendrive-om a laptopomra. Minden más gépen működik és felismeri, akár tv akár számítógép, de az enyém nem. Formáztam gyorsformáztam, egyszer felismerte de utána visszaáll mindig erre.
Van valami ötletetek mi a francot csinálhatnék vele? Nem tudom számít e de egy Corsair Voyager GT usb 3.0-ról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks Enthoo Pro
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest