- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Jelentkezik. Most futtatok h2testw-t és igen csak melegszik, már kellemetlen fogni is, azt mondanám, hogy 10mp-nél tovább nem is fogtam eddig.
-
grigo
őstag
Sziasztok.
Gondoltam megpróbálom, hátha tud bártki segíteni.
Vásároltam egy Patriot Supersonic Rage Lite 256GB USB 3.2 pendrive-ot, úgy gondoltam tökéletes lesz meséket tartani rajta a gyereknek. Kb 2 hónapig gond nélkül ment aztán a tévé elkezdte leválasztani, majd vissza újra felismerni, aztán kis idő múlva megint le és utána megint vissza, emellett pedig elkezdett melegedni. De nem úgy hogy langyos, hanem már már azt mondanám rá hogy közelített a forróhoz, igen kellemetlen volt kézbe venni.
Tudok tenni bármit az ügyben szerintetek? Segíthet ha más fájlrendszerre formázom vagy bármi? Vagy csak érvényesítsek garanciát?
Előre is köszi, ha bárki ír valamit. -
grigo
őstag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra ez az üzenet fogad ha rádugom a pendrive-om a laptopomra. Minden más gépen működik és felismeri, akár tv akár számítógép, de az enyém nem. Formáztam gyorsformáztam, egyszer felismerte de utána visszaáll mindig erre.
Van valami ötletetek mi a francot csinálhatnék vele? Nem tudom számít e de egy Corsair Voyager GT usb 3.0-ról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest