Új hozzászólás Aktív témák
-
karcsi42
csendes tag
Megpróbáltam a link alapján illetve az alapján amit írtál de nem lehet végig csinálni mert hiba üzenetet dob be több alkalommal is.
Parancssornál a "clean" opció után a következőt írja: "Diskpart has encountered an error: az eszköz nem áll készen". Ezután már a gép kijelezte a pendriveot ismeretlen meghajtóként de amint ott is megpróbáltam formázni azt írja: "A windows nem tudta befejezni a formázást".
Próbáltam a megadottak alapján a parancssorban is formázni de ugyan az a hiba üzenet jön be mint a "clean" parancs után. -
karcsi42
csendes tag
válasz
King Unique #4158 üzenetére
Megnéztem lemezkezelés-nél ott az alábbiakat írja: Online, kifogástalan, 29,48GB, Aktív.
Próbáltam lemezkezelőből formázni de feldob egy üzenetet hogy nem lehet mert offline a kötet és betűjelet kell hozzá rendelni. Amint megpróbálok betűt hozzá rendelni a következő üzenetet kapom: " A rendszer nem találja a megadott fáljt."
Esetleg ezzel az infóval kiegészítve menthető valahogy? -
karcsi42
csendes tag
Sziasztok!
A pendrive típusa: Sony USM32GXB 32GB USB 3.0
Rufussal telepítettem windowst a pendrivera amikor megjelent egy üzenet: "Írási hiba". Azóta semmilyen gép nem ismeri fel a pendriveot (több eszközzel is kipróbálva). Az eszközkezelőben még megjelenik a neve de sehogy sem tudok hozzáférni, fileokat másolni rá.
Mi a teendő ilyenkor? Esetleg vigyem vissza boltba garanciára hivatkozva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest