- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakula49
csendes tag
Az eszközillesztőket is frissítettem, ez kimaradt a listából, de így sem látja, de lehet, hogy semmit sem lát az USB port mert egyszer azt írta ki nincs telepítve. Most elvileg megjelenik a wincmd felsorolásba, de ha berakom a pendrivert, akkor egy ideig homokórázik, és utána meg kivilágosodik a wincmd, és alig tudok belőle kilépni. Kösz.
-
Drakula49
csendes tag
Van két pendrvie 8 és 4 GB. Van két számítógépem, egy asztali és egy laptop, mindkettőn win7 van, mert gyárilag akkor azok kerültek rá. Az asztalin van egy 2 GB winchester, arról akartam átmásolni a pendriverre adatokat, de nem látja. Formázni akarta, de leállt I/O hiba miatt. Beraktam a laptopba a pendrivet, de ott hibátlanul olvassa. Mindent letakarítottam róla, visszarakom az asztaliba, nem látja egyiket sem. Próbáltam másik usb csatlakozóba tenni, de ott sem működik. A Kerisch doktorral rendet raktam a gépen elvileg, a Malwarebyt is végig ment rajta, mindent kitisztítottam amit lehet, mégsem látja.
Mit tudok tenni, mert minden adatom a nagy gépen van. Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- XPEnology
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest