- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
válasz
david200000 #1665 üzenetére
Konkrétan?
-
bb0t
őstag
sziasztok!
adott egy 16 gigás pendrive mely egy régi gépen lefagyott ki lett húzva a gépből mert menni kellett és úgy néz ki összeomlott a fájrendszere látja a gép de az adatok nyomokban sem emlékeztetnek a dolgokra. Van valami program amivel helyre lehet állítani a fájrnedszert vagy ki lehet nyerni az adatokat?
getdataback nem működött -
bb0t
őstag
válasz
tomee007007 #1651 üzenetére
Magyar garis elvileg csak nem tudom mennyit fognak rajta ülni még azok is akiktől vettem... de még nem tudom - meg azt se, hogy milyen lenne helyette, mert nekem R3 nem kell. :/ (Tudom, hogy ugyanolyan értékeket hoz kb mint az Elite, de ahhoz sokkal olcsóbban hozzá tudtam volna jutni mint ehhez.)
-
bb0t
őstag
válasz
tomee007007 #1649 üzenetére
Én neten vettem visszaküldhetem oda, vagy azon gondolkodom nem volna-e célszerűbb a Kingstonnak küldeni Angliába..
-
bb0t
őstag
válasz
tomee007007 #1647 üzenetére
Szia, nekem is egy Kingston DT Elite 16 gigás van... szerecsére van rá gari de a postaköltséget nyelhetem be...
-
bb0t
őstag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a pendrive-omra valamiért tudok írni. Ha róla másolok akkor nincs gond de ha rá akarok írni akkor pár kb/s-es sebességgel másol pedig 3.0-ás. Formáztam már mindenfélére, de az sem segített. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest