Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludo72
csendes tag
válasz
zzzoli23
üzenetére
neked azzal a progival kellene próbálnod amivel egyszer már sikerült félig meddig --
mert ugye ha felismeri a pendrive-t csak akkor kezdi el flash-elni és csak a flash végén írja ki , hogy mennyi a rossz block.
Az én általam említett progi azért nem jó neked mert nálam a kisebbik chip-re az van írva , hogy : 8308 így nekem az FC_Mp tools 8308-as progi kell míg a te kisebbik ( kontroller ) chip-edre az van írva , hogy cmb 2093 így neked az ehhez való progi kell !
Általában ez úgy áll össze , hogy a kontroller programja állítja be a a tárolót ( nagy chip )
Ezért mondom , hogy ha egyszer már használtad valamelyik programot amelyik kezelte a kontrolleren keresztül a tárolót akkor már csak abban a programban van valami rosszul beállítva !
SZERINTEM.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Automata kávégépek
- Tesla topik
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest