- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- A Razr 70 is előkerült
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
A helyzet nem változott bármit csináltam. Minden más USB -s eszköz jól működik a Win10 -es gépen, csak ez a pendrive nem. Nem gondoltam hogy valaki build számra lebontva tudhatja a megoldást, de leírom: Verzió: 2004, build szám: 19041.1288. Néha szokott frissíteni.
Egyébként mióta legutóbb kérdeztem (2018) azóta alaplap is lett cserélve, tehát biztosnak tűnik, hogy nem a géppel van gond. Mondjuk az oprendszer nem lett újra telepítve.
Bennem az merült fel, hogy hogyan lehetne a pendrive -ot "alaphelyzetbe" állítani. Ha jól gondolom amikor egy oprendszer először találkozik egy USB eszközzel, valamit "behúz" róla, aztán a későbbiekben ennek megfelelően kezeli. Nem lehet hogy itt csúszik el a dolog ? Meg lehetne azt oldani hogy a Win10 teljesen újként találkozzon a pendrive -val ? Vagy a pendrive -ra rá lehet tölteni újra egy ilyen "inicializáló" programot ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest