Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szuper az első link amit küldtél. Gyorsan eljutottam a 7. pontig, de még egy kicsit bátorságot kell gyűjtenem hogy végigcsináljam
, tényleg nem szeretném ha emiatt szétzilálódna a Windows -om. Köszi ! -
JozsBiker
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
A helyzet nem változott bármit csináltam. Minden más USB -s eszköz jól működik a Win10 -es gépen, csak ez a pendrive nem. Nem gondoltam hogy valaki build számra lebontva tudhatja a megoldást, de leírom: Verzió: 2004, build szám: 19041.1288. Néha szokott frissíteni.
Egyébként mióta legutóbb kérdeztem (2018) azóta alaplap is lett cserélve, tehát biztosnak tűnik, hogy nem a géppel van gond. Mondjuk az oprendszer nem lett újra telepítve.
Bennem az merült fel, hogy hogyan lehetne a pendrive -ot "alaphelyzetbe" állítani. Ha jól gondolom amikor egy oprendszer először találkozik egy USB eszközzel, valamit "behúz" róla, aztán a későbbiekben ennek megfelelően kezeli. Nem lehet hogy itt csúszik el a dolog ? Meg lehetne azt oldani hogy a Win10 teljesen újként találkozzon a pendrive -val ? Vagy a pendrive -ra rá lehet tölteni újra egy ilyen "inicializáló" programot ?
-
JozsBiker
aktív tag
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
A hibakód: 10. "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)"
Az illesztőprogramot próbáltam frissíteni "a számítógépen elérhető legjobb illesztőprogram" -mal.
AVG antivírus programot használok, ha kikapcsolom akkor is ugyanez a helyzet sajnos.Ui.Megcsináltam az illesztőprogram eltávolítását-hardverváltozatok keresését is.
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Régebben már kérdeztem, hátha azóta fejlődött a tudomány :-). Egy 16 Gigás USB3.0 -ás Platinet pendrive -ot bizonyos eszközök ( Win XP -s laptop, okosTV ) látnak és kezelnek, két Win 10 -es gép viszont nem. Klikken mikor bedugom, és jön egy üzenet, hogy "Ismeretlen USB-eszköz", és hogy a működésében hiba lépett fel. Elő-, és hátlapi csatlakozón és 2.0 és 3.0 porton is ugyanaz. Másik gépen ami csont nélkül látja megformáztam, de nem változott a helyzet. Eszközkezelőben sárga háromszöggel hozza.
Automatikus illesztőprogram frissítés sem változtat. Esetleg valahonnan más illesztőprogramot kellene szerezni ? Köszi.
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Van egy 16 Gigás Platinet pendrive -om, amit bizonyos eszközök ( Win XP -s laptop, Win 10 -es gép, okosTV ) látnak és kezelnek, két Win 10 -es gép viszont nem. Klikken mikor bedugom, és jön egy üzenet, hogy "Ismeretlen USB-eszköz", és hogy a működésében hiba lépett fel, a Windows nem ismeri fel. A beállításokban a Lemezkezelésnél sem jön fel. Másik gépen ami csont nélkül látja megformáztam, de nem változott a helyzet. Van valami ötletetek ? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, tényleg nem szeretném ha emiatt szétzilálódna a Windows -om. Köszi !