- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
King Unique #5138 üzenetére
Szuper az első link amit küldtél. Gyorsan eljutottam a 7. pontig, de még egy kicsit bátorságot kell gyűjtenem hogy végigcsináljam
, tényleg nem szeretném ha emiatt szétzilálódna a Windows -om. Köszi !
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
King Unique #5136 üzenetére
A helyzet nem változott bármit csináltam. Minden más USB -s eszköz jól működik a Win10 -es gépen, csak ez a pendrive nem. Nem gondoltam hogy valaki build számra lebontva tudhatja a megoldást, de leírom: Verzió: 2004, build szám: 19041.1288. Néha szokott frissíteni.
Egyébként mióta legutóbb kérdeztem (2018) azóta alaplap is lett cserélve, tehát biztosnak tűnik, hogy nem a géppel van gond. Mondjuk az oprendszer nem lett újra telepítve.
Bennem az merült fel, hogy hogyan lehetne a pendrive -ot "alaphelyzetbe" állítani. Ha jól gondolom amikor egy oprendszer először találkozik egy USB eszközzel, valamit "behúz" róla, aztán a későbbiekben ennek megfelelően kezeli. Nem lehet hogy itt csúszik el a dolog ? Meg lehetne azt oldani hogy a Win10 teljesen újként találkozzon a pendrive -val ? Vagy a pendrive -ra rá lehet tölteni újra egy ilyen "inicializáló" programot ?
-
JozsBiker
aktív tag
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
King Unique #5133 üzenetére
A hibakód: 10. "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)"
Az illesztőprogramot próbáltam frissíteni "a számítógépen elérhető legjobb illesztőprogram" -mal.
AVG antivírus programot használok, ha kikapcsolom akkor is ugyanez a helyzet sajnos.Ui.Megcsináltam az illesztőprogram eltávolítását-hardverváltozatok keresését is.
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Régebben már kérdeztem, hátha azóta fejlődött a tudomány :-). Egy 16 Gigás USB3.0 -ás Platinet pendrive -ot bizonyos eszközök ( Win XP -s laptop, okosTV ) látnak és kezelnek, két Win 10 -es gép viszont nem. Klikken mikor bedugom, és jön egy üzenet, hogy "Ismeretlen USB-eszköz", és hogy a működésében hiba lépett fel. Elő-, és hátlapi csatlakozón és 2.0 és 3.0 porton is ugyanaz. Másik gépen ami csont nélkül látja megformáztam, de nem változott a helyzet. Eszközkezelőben sárga háromszöggel hozza.
Automatikus illesztőprogram frissítés sem változtat. Esetleg valahonnan más illesztőprogramot kellene szerezni ? Köszi.
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Van egy 16 Gigás Platinet pendrive -om, amit bizonyos eszközök ( Win XP -s laptop, Win 10 -es gép, okosTV ) látnak és kezelnek, két Win 10 -es gép viszont nem. Klikken mikor bedugom, és jön egy üzenet, hogy "Ismeretlen USB-eszköz", és hogy a működésében hiba lépett fel, a Windows nem ismeri fel. A beállításokban a Lemezkezelésnél sem jön fel. Másik gépen ami csont nélkül látja megformáztam, de nem változott a helyzet. Van valami ötletetek ? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston NV1 500GB M.2 2280 NVMe SSD
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest