- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicki91
csendes tag
Sziasztok. Van egy 8 gigás Sandisk pendiveom. Letöltöttem a memtest86 programot mert teszteltem a ramomat. A program mikor felrakta rá a cuccokat megformázta előtte. Végeztem a tesztel utánna megformáztam a sajátgépben mert csak 30 valahány megát írt rá. A formázás után is ugyanennyi volt. Letöltöttem a netről a HP USB DISC STORAGE FORMAT TOOL-t ez már látta formázás elött is a 8 gigát. Megformáztam FAT32 ben és azóta sem a gép sem ez a progi nem látja a pendriveot.
A számítógép kezelésben viszont látja, az állapotra kifogástalant ír zárójelben: elsődleges partíció, Fájlrendszer: RAW, és a kötetnévre nem ír semmit. A területet is felismeri majdnem 8 giga. Formázni neve adni nem engedi itt azt írja hogy a rendszer nem találja a megadott fájlt. Ilyenkor mit kell tenni? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest