Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beller
aktív tag
Hát nem tudom ez segít e bárkinek, de leírom hogy jártam. Van egy SanDisk 16 GB-os pendrive-om. Rámásoltam 5 XviD filmet kb 5 GB méretben. Utána eltelt kb 3 hét. Szerettem volna rámásolni még egy kb 400 MB-nyi adatot (Afrika térkép Garminra). Felmásolta 72%-ig és onnan nincs tovább. Egyszerűen megállt. Nem akartam a filmeket letörölni. Megpróbáltam a SanDisk-et töredezettség mentesíteni, de a Win 8 nem engedte. Beraktam egy XP-s gépbe és ott töredezettség mentesítettem (elég hülye kifejezés) És jött a meglepetés: ezek után simán fel tudtam másolni a 400 MB-nyi adatot.Igazából nem értem miért, de jó lett. A mentesítéskor az elemzésnél jelezte a "diagram", hogy a filmek 2 tételben foglalnak el helyet (két terület volt lefoglalva) Mentesítés után az egészet összevonta és egy összefüggő területen voltak a filmek. Nem tudom ez számított e, de tény hogy sikerült a rátöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- A rend őrei
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- iPhone 11 Pro 64Gb
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest