- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baloo69
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy 16GB-os pendrive-ommal lenne némi gondom. Windows 7-et használok, eddig semmi gondom nem volt az ominózus pendrive-val. Aztán jött a már ismerős üzenet, hogy kívánom-e a meghajtó vizsgálatát és javítását. Nem foglalkoztam vele, működött is rendesen. De egy alkalommal úgy döntöttem, hogy engedélyezem neki a műveletet, úgysem volt rajta semmi fontos. El is végezte, de onnantól kezdve használhatatlanná vált a pendrive. Ha bedugom, mindig cserélhető lemezként ismeri fel, és nem lehet semmilyen műveletet végezni vele. Próbáltam más gépen, más oprendszerrel, az eredmény mindig ugyanaz volt. Ergo a Win7 hazavágta.
Van valami ötletetek, hogy fel lehet-e éleszteni valahogy, vagy kukázhatom az egészet?
Előre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Kés topik
- Sorozatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest