- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baloo69
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy 16GB-os pendrive-ommal lenne némi gondom. Windows 7-et használok, eddig semmi gondom nem volt az ominózus pendrive-val. Aztán jött a már ismerős üzenet, hogy kívánom-e a meghajtó vizsgálatát és javítását. Nem foglalkoztam vele, működött is rendesen. De egy alkalommal úgy döntöttem, hogy engedélyezem neki a műveletet, úgysem volt rajta semmi fontos. El is végezte, de onnantól kezdve használhatatlanná vált a pendrive. Ha bedugom, mindig cserélhető lemezként ismeri fel, és nem lehet semmilyen műveletet végezni vele. Próbáltam más gépen, más oprendszerrel, az eredmény mindig ugyanaz volt. Ergo a Win7 hazavágta.
Van valami ötletetek, hogy fel lehet-e éleszteni valahogy, vagy kukázhatom az egészet?
Előre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- Corsair MP600 Elite 1TB NVMe SSD ÚJ, bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest