Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baloo69
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy 16GB-os pendrive-ommal lenne némi gondom. Windows 7-et használok, eddig semmi gondom nem volt az ominózus pendrive-val. Aztán jött a már ismerős üzenet, hogy kívánom-e a meghajtó vizsgálatát és javítását. Nem foglalkoztam vele, működött is rendesen. De egy alkalommal úgy döntöttem, hogy engedélyezem neki a műveletet, úgysem volt rajta semmi fontos. El is végezte, de onnantól kezdve használhatatlanná vált a pendrive. Ha bedugom, mindig cserélhető lemezként ismeri fel, és nem lehet semmilyen műveletet végezni vele. Próbáltam más gépen, más oprendszerrel, az eredmény mindig ugyanaz volt. Ergo a Win7 hazavágta.
Van valami ötletetek, hogy fel lehet-e éleszteni valahogy, vagy kukázhatom az egészet?
Előre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- WD Ultrastar 18TB SATA 6Gb/s HC550 bontatlan, garis!
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest